Mediu Sport

I Velo 2011 – dam startul la biciclit!

Pana in noiembrie, 1100 de biciclete va asteapta zilnic, intre orele 10:00-22:00, in parcurile din Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi si Constanta. Peste 200.000 de oameni s-au plimbat anul trecut cu o bicicleta “I love Velo”, facand din acest program cel mai mare de felul lui din Romania.

Centrele ,,I Love Velo” pot fi gasite in

  • Bucuresti – parcul Herastrau, Tineretului si Izvor
    Cluj Napoca – Piata Mihai Viteazu
    Iasi – zona Rapa Galbena
    Brasov – b-dul Eroilor/Primaria Municipiului Brasov
    Constanta – Parcul Tabacariei.

Steven van Groningen si Sorin OprescuStartul programului a fost dat pe 26 martie 2011 la Bucuresti, printr-un tur de biciclete la care au participat si Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, Steven van Groningen, Presedintele Raiffeisen Bank Romania si Raluca Fiser, Presedintele Asociatiei Green Revolution.

„Raiffeisen Bank sustine imbunatatirea calitatii vietii si de aceea am hotarat sa promovam bicicleta ca mijloc de transport alternativ si ca parte importanta a unei vieti sanatoase. „I Love Velo” este nu doar cel mai important program de biciclete gratuite al Raiffeisen Bank, ci este si cel mai mare din Romania” a declarat Steven van Groningen, Presedinte Raiffeisen Bank Romania.

,,Asociatia Green Revolution mi-a aratat ca se poate, cetatenii mi-au aratat ca isi doresc, si sunt convins ca bicicleta poate deveni un mijloc de transport pentru bucuresteni”, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

,,Anul 2010 a adus alaturi de noi 200.000 de utilizatori din toata tara. 200.000 de romani si-au cerut dreptul de a fi biciclisti in orasele lor. Speram ca in 2011, primarii din cele 5 orase „I Love Velo” sa treaca la actiune si sa vedem primele proiecte majore de infrastructura pentru biciclisti. Orice km de piste de biciclete, orice parcare realizata va reprezenta o dovada a parteneriatelor incheiate si asumate de primariile cu care noi colaboram” a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *