Banking responsabil

Pornim RaiffeisenComunitati.ro

O comunitate de cateva milioane de oameni (angajati, clienti si parteneri Raiffeisen) se deschide astazi catre toti cei care vor sa ni se alature prin platforma de comunicare RaiffeisenComunitati.ro. Suntem pe Facebook, pe Twitter si pe YouTube.

RaiffeisenComunitati.ro este locul de unde veti afla noutatile din viata comunitatii, despre lucrurile, evenimentele si domeniile care ii intereseaza pe membrii comunitatii noastre. Blogul este un mediu deschis, de unde cititorii pot primi, dar si oferi informatie si unde membrii comunitatii sunt chemati sa-si exprime opinia despre ce ii preocupa si despre solutiile propuse.

Blogul le este deschis tuturor celor care vor sa se implice in viata comunitatii si care cred in puterea dezbaterii de idei in conditii civilizate. Vrem sa fie un spatiu liber de interese comerciale sau politice. Aici va veti intalni cu oameni si ideile lor. Desi sunt permise comentariile anonime sau sub pseudonim, incurajam folosirea datelor de contact reale (nume si e-mail) pentru un dialog onest.

Noi la Raiffeisen spunem ca „reusim impreuna”. Voi ce spuneti?

5 ComentariiScrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *