Sport

Tu cati kilometri ai alergat in ultima luna?

Da, si raspunsul meu este tot 0. Dar am niste colegi extrem de ambitiosi, care din oameni obisnuiti (a se citi comozi) vor sa se faca maratonisti. Adica vor sa alerge pentru prima oara la un maraton si vor sa-l si termine! Proba de foc va fi Raiffeisen Bucharest Marathon, pe 9 octombrie. Pana atunci, antrenament. Cum merge?

„Pot sa spun doar ca astept cu nerabdare ziua in care trebuie sa ma antrenez, sa alerg. Am pofta de viata si mai multa energie si este incredibil ca au trecut doar trei saptamani de antrenament. Pare mai mult. Cum saptamanal trebuie sa cresc din ce in mai mult distanta alergata, conform programului stabilit, am reusit deja sa ajung să alerg 15 km 🙂 … Sincer, nu-mi vine să cred!”

Iana Antonov (27 ani) vrea sa termine maratonul in 5 ore si jumatate. La antrenamente a alergat deja 100 km!!!

„As incepe cu fraza pe care o am ca motto: suntem ceea ce facem in mod repetat. De aceea, maiestria nu este un act, ci o deprindere, cu alte cuvinte ca sa poti participa la un maraton trebuie sa ai disciplina in antrenamente si incredere in fortele proprii pentru ca, pana la urma, rutina antrenamentelor te pune in situatia de a face fata unei provocari in care ne depasim limitele.

Sincer, asteptarile sunt mari si ma bucur ca Marian si Gabi sunt alaturi de noi, pentru ca fara ei nu as fi reusit sa ma disciplinez si sa cresc distantele parcurse. Greu a fost si va fi in continuare, dar sper sa nu ma mai opresc pana nu imi ating acest obiectiv ambitios: sa parcurg cei 42 de km intr-un timp rezonabil. Ma simt foarte bine pana acum, parca am mai multa energie, distantele mi se par mai scurte, chiar daca uneori simt oboseala acumulata. Intotdeauna mi-a placut spiritul de competitie si vreau sa reprezint cu capul sus banca si in special departamentul din care fac parte. Am sustinere totala din partea lor.”

Bogdan Jinga (30 ani) vrea sa termine maratonul in 4 ore. La antrenamente a alergat mai mult de 100 km!!!

Cateva precizari: echipa de ambitiosi se numeste Raiffeisen Runners si are 5 membri. Marian (Chiriac) si Gabriel (Solomon), despre care vorbeste Bogdan, sunt cei doi traineri ai echipei, alergatori cu experienta si maratonisti pasionati. Antrenamentele Raiffeisen Runners au inceput pe 9 iunie si despre cum s-a incheiat prima luna puteti citi mai multe aici.

Cosmin Prelipceanu

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *