Sport

Forza Targu Mures

cimg9115triatlon-tg-msToata admiratia pentru colegii nostri de la Targu Mures. Sambata trecuta, ei au participat la Bioeel Triathlon: 1 km inot, 25 km bicicleta montana (MTB) si 8 km alergare. In prima poza sunt cele doua echipe Raiffeisen. Prezentarile nu sunt in ordinea din fotografie. Prima echipa: Molnar Peter (52 ani) a inotat, Ciprian Moldovan (24 ani) a pedalat si Dacian Tiplea (34 ani) a alergat. Peter este director de grup, Ciprian este ofiter de cont iar Dacian este director de agentie. A doua echipa: Kolcsar Lorand (32 ani) a inotat, Majlath Karoly (32 ani) a pedalat iar Marton Horatiu (24 ani) a alergat. Lorand si Karoly sunt directori de agentie iar Horatiu este consilier clienti.   

Peter Molnar spune ca nu este pentru prima oara cand lasa comoditatea biroului de banca pentru un tur de forta fizica: „Mi-am facut o practica din mobilizarea colegilor pentru cate o actiune sportiva. Triatlonul din Targu Mures este doar una dintre aceste ocazii. Este o combinatie ideala intre business, teambuilding si imagine. Imi place sportul, imi place intrecerea, concentrarea pentru performanta. Dincolo de imbunatatirea formei fizice si mentale, cred ca ne face mai buni, mai uniti, mai generosi.”picture-078

Prima echipa Raiffeisen a terminat triatlonul in 1:58:07 („Sunt cei mai tari!”, spun sustinatoarele, echipa de fete) iar a doua echipa a terminat in 2:13:22! Multi ar fi fost rupti dupa o astfel de incercare. Dupa cum se vede din poza, nu a fost si cazul colegilor nostri mureseni.

Si nu se opresc aici. Sambata viitoare, la Targu Mures va fi maratonul de inot „Swimathon”. Peter va alinia o echipa de 4 sportivi, care va inota neintrerupt timp de o ora. Pentru fiecare tura de bazin vor strange bani pentru imbunatatirea calitatii vietii in Targu Mures. Bravo lor! Le tinem pumnii si revenim cu detalii.

cimg9217picture-004

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *