Mediu Sanatate Sport

200.000 biciclisti I’velo

I Velo BucureştiUn week-end perfect pentru biciclit. Fara jetul ala fierbinte care te loveste in fata cand prinzi un pic de viteza si fara prea multe masini prin oras (concitadinii sunt in vacanta, e clar). Asta s-a vazut si in cifre. In ultima saptamana, 8.500 oameni au inchiriat biciclete din centrele I’velo, ceea ce a facut ca numarul total al utilizatorilor, de la inceputul sezonului si pana acum, sa sara de 200.000.  

In afara Bucurestiului, cei mai sarguinciosi biciclisti au fost constantenii, cu peste 1260 inchirieri saptamana trecuta, urmati de clujeni si brasoveni, cu 570, respectiv 550 de inchirieri. Diferenta mare dintre Constanta si celelalte orase I’velo este data tot de vacanta. Biciclistii au urmat si ei migratia de vacanta si sunt la mare.

Sezonul a fost deschis in martie si va continua pana in noiembrie. I’velo inchiriaza gratis un total de 1.100 biciclete in Bucuresti (in parcurile Herastrau, Izvor si Tineretului), Constanta (Parcul Tabacarie), Cluj (Sala Sporturilor), Brasov (Bd. Eroilor) si Iasi (Rapa Galbena). Centrele de inchiriere sunt deschise in fiecare zi intre 10:00 si 21:00. Pentru cei care vor sa foloseasca bicicletele mai mult de doua ore, durata standard a inchirierii, exista o sectiune speciala a site-ului i-velo.ro.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *