Banking responsabil Program de granturi

Raiffeisen Comunitati, mobilizarea ia amploare

Peste 5.000 de vizitatori ai sectiunii „Program de granturi” a blogului Raiffeisen Comunitati, in cele doua saptamani care au trecut de la lansare. Raiffeisen Comunitati este atat numele blogului nostru, cat si al concursului de proiecte deschis ONG-urilor si blogger-ilor, care propun solutii pentru o viata mai buna in comunitatile in care Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea. Din 18 iulie, data lansarii concursului de proiecte, 45 de ONG-uri au trecut la actiune si au depus deja scrisori de intentie. Nu uitati ca prima etapa a concursului, cea in care asteptam scrisori de intentie, atat din partea ONG-urilor cat si din partea bloggerilor, se incheie pe 12 august!

Intre 15 si 26 august, voluntarii Raiffeisen Bank vor evalua scrisorile de intentie, iar pe 29 august vom anunta lista scurta. Din 29 august si pana pe 9 septembrie, organizatiile de pe lista scurta sunt asteptate sa detalieze proiectele si sa le posteze pe blog. Ultima etapa este si cea mai importanta, de pe 9 septembrie si pana pe 30 septembrie, comunitatile sunt chemate sa se mobilizeze in jurul proiectelor si sa le voteze. Proiectele cu cele mai multe voturi vor castiga. Lista proiectelor pe care le vom finanta va fi anuntata pe 30 septembrie 2011.

Formularul pentru incarcarea scrisorii de intentie este disponibil aici iar regulamentele celor doua competitii (pentru ONG-uri, respectiv bloggeri) sunt disponibile aici. Bafta!

6 Comentarii

 • Rodica50 spune:

  In Apahida nu exista inca agentie Raiffeisen, dar salariatii scolii au conturi la aceasta banca. Grup Scolar „Stefan Pascu” Apahida poate depune scisoare de intentie pentru concursul de proiecte?

  • Raiffeisen Comunitati spune:

   Buna ziua,

   Daca proiectul se desfasoara intr-o alta localitate, in care exista o agentie Raiffeisen Bank, se poate aplica. Altfel, ne pare rau, insa acesta este unul din criteriile de eligibilitate mentionate in regulament.

 • Dan Dragos spune:

  Buna,
  As dori sa stiu, daca acest program va mai avea loc, deoarece am aflat doar azi si as dori sa particip poate next time, daca va fi..
  Va multumesc

  • Raiffeisen Comunitati spune:

   Buna ziua!

   Programul de granturi va avea loc, desigur, si anul viitor.

   Insa pana atunci, nu este timpul pierdut sa depuneti un proiect si in acest an! Data limita de depunere a scrisorilor de intentie este 12 august.

   multumim

 • PROGENIES spune:

  Poate o SC de tip micro sa aplice pentru a veni in sprijinul unei Asociatii care are personalitate juridica din 2010 si care avea activitati inca inainte de a obtine personalitatea juridica?Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *