Program de granturi

Peste 300 de scrisori de intentie depuse!

Numarul de scrisori de intentie depuse pana acum in cadrul programului de granturi a trecut considerabil de 300!

Printre aplicanti sunt ONG-uri care doresc sa dezvolte proiecte de responsabilitate sociala in Bucuresti, Oradea, Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Timisoara, Galati, Calarasi si altele. Pe langa ONG-uri, scoli sau spitale, in ultimele zile a crescut si numarul propunerilor de proiecte venite din partea bloggerilor.

Cine nu a depus deja scrisoarea de intentie, o mai poate face astazi, 12 august, pana la finalul zilei (23:59 pe ceas!).

Toate detaliile sunt in sectiunea dedicata. Bafta!

9 Comentarii

 • ASOCIATIA LITERARA RA LIBRIS spune:

  Buna ziua!

  Noi am trimis o scrisoare de intentie ARTA SI CREATIVITATE, CONTRA STUPEFIANTE.
  Sa punem ipoteza ca va fi castigator proiectul nostru. In aceasta situatie, tinand cont ca tema abordata de noi este de importanta nationala, putem sa colaboram si cu alte ONG-uri, care au abordat acest subiect astfel incat sa desfasuram o activitate comuna, bineinteles, fiecare respectandu-si proiectul si bugetul la proiectul depus si aprobat, actiunile avins un calendar si scop comun?

  Suntem deschisi oricarei propuneri…

  Marian Radulescu

  • Raiffeisen Comunitati spune:

   Buna ziua,

   Atata timp cat nu intrati in conflict cu regulile programului nostru, bineinteles, libertatea e deplina, mai ales daca interesul comunitatii este mai bine servit printr-o colaborare.

   Succes!

  • Buna ziua,
   Noi suntem deschisi oricand colaborarilor cu alte ONG-uri.
   Pe o tema asemanatoare am aplicat si noi scrisoarea de intentie (motivarea tinerilor, prin arta si creativitate, sa aduca o schimbare in bine comunitatii lor)
   Asociatia EUROMINDS Iasi

   • aurora.bratosin spune:

    Ar fi extraordinar ca prin acest program propus de Raiffeisen, sa inceapa o colaborare reala intre comunitatile din tara. Schimburile de bune practici sunt exact ceea ce lipseste pentru dezvoltarea in forta a actiunilor comunitare. Certitudinea ca nu esti singur te ajuta sa ai o perceptie pozitiva si sa-ti pese de tot ce se intampla in jurul tau. Daca Raiffeisen Comunitati ar reusi sa uneasca si numai ONG- urile dintr-o comunitate ar fi extraordinar de benefic si inovativ.
    AEDS Buzau

 • ASOCIATIA LITERARA RA LIBRIS spune:

  Va foarte multumesc pentru rapiditatea raspunsului. Deja, pe aceasta tema, noi am am inceput unele parteneriate, e drept cam firave, din lipsa de fonduri. Imi pare rau ca nu m-am gandit mai devreme la aceasta oportunitate. Dar niciodata nu-i prea tarziu…
  Sa speram ca vom fi beneficiarii unei finantari Raiffeisen …

  Weekend placut!

 • RUS FODOR spune:

  Liceul Teoretic JOSIKA MIKLOS din Turda a depus proiectul O LUME MAI BUNA PENTRU NOI SI LUMEA CELOR CARE NU CUVANTA, prin acest proiect dorim sa contribuim la formarea unei atitudini responsabile fata de animale in general si animale de companie, caini si pisici in special, reducand astfel numarul cainilor comunitari. Numai printr-o convietuire armonioasa intre om si animal se poate realiza o reala integrare europeana. Intr-o tara in care protectia animalelor este aproape inexistenta, doar educatia populatiei poate schimba benefic evolutia lucrurilor in acest sens. Suntem parteneri in informarea, educarea populatiei si voluntarii asociatiilor de specilaitate Amcii Nostri si Trei Frati Patati din Turda pentru a putea diminua in comun fenomenul iresponsabilitatii fata de animale, abandonurile si maltratarea animalelor strazii, fenomen ce nu ne ridica, din contra o tara ce vrea sa para a fi europeana trebuie sa-si rezolve intr-un mod cat mai responsabil si cilivlizat si acest segment ce tine nu numai de protectia animalelor, ci arata in primul rand nivelul de cultura si civilizatie a societatii in cauza. Puteti citi mai multe despre activitatea celor doua asociatii partenere pe site-ul Trei Frati Patati. Nu ezitati sa ne contactati, doar impreuna, cu o atitudine responsabila, donatii, sponsorizari, voluntariat putem sa ne realizam scopul si obietivele propuse.

 • ASOCIATIA LITERARA RA LIBRIS spune:

  In obiectivele Asociatiei noastre ne adresam mai ales copiilor talentati, si mai ales, lipsiti de sprijin financiar. I-am incurajat, unde a fost cazul le-am tiparit plachetele de poezie si alte carti. Ne framanta ca in ultima perioada a crescut alarmant de mult numarul de copii intre 12 si 15 ani care consuma stupefiante. Culmea, acesti copii provin din familii care au o stare financiara destul de ridicata dar familia isi rezerva foarte putin timp pentru o supraveghere a lor. De aici toate necazurile.
  Impreuna cu scolile partenere am depistat acesti copii, i-am atras in activitatile noastre iar pe majoritatea i-am determinat sa nu mai consume substante si ierburi halicinogene, dar nici bauturi energizante atragandu-i in activitati literar-artistice.
  Sanatatea acestei natiuni sta in sanatatea acestor copii. Pacat ca cei ce diriguiesc aceasta tara nu au inteles importanta acestui lucri, dovada ca inca nu s-a dat nici o lege impotriva etnobotanicilir, care este primul pas spre consumul de drogurio…
  Iubim animalele si suntem de acors cu d-voastra, d-le Rus Fodor. Dar viitorul acestei natii sunt copiii…

  Cu bine..

 • Cristina spune:

  Da, asa este, intr-adevar iubim animalele si suntem de acord cu tot ce ar trebui facut…… SI ATAT, din pacate altceva nu prea facem…. Raiffeisen!! poti ajuta la schimbare! Putem reusi impreuna!Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *