Program de granturi

Evaluarile sunt aproape gata

uw3Luni (29 august) anuntam lista scurta: cine merge mai departe. Pana atunci, despre ce se intampla cu scrisorile voastre de intentie. Fiecare dintre scrisori este vazuta de doi voluntari Raiffeisen Bank, din zone diferite de activitate si din zone diferite ale tarii. Incercam, pe cat posibil, ca unul dintre evaluatori sa fie din comunitatea pentru care a fost conceput proiectul. Ideea este ca cineva din comunitate simte cel mai bine cat de mare este problema identificata si poate spune cel mai bine daca solutia propusa merge sau nu.

Evaluatorii dau note capitolelor cheie ale scrisorilor de intentie: identificarea problemei, scopul si obiectivele proiectului, grupurile tinta, activitati si rezultate, impact asteptat, recomandare, utilizarea transparenta a fondurilor si buget. Media acestor note reprezinta punctajul proiectului. Notele sunt de la 1(total nesatisfacator) la 5(foarte bine). Intrucat nota 2 inseamna „nesatisfacator”, am stabilit ca toate proiectele ale caror punctaje vor fi mai mici de 2 sa fie eliminate. Proiectele cu medii intre 2 si 3 vor intra intr-o a treia evaluare. Toate proiectele cu medii peste 3 merg mai departe automat.

Ce urmeaza?

Incepand de luni, 29 august si pana pe 9 septembrie, aplicantii care au trecut in etapa a II-a isi pot depune proiectul detaliat.

Intre 9 si 30 septembrie se anunta mobilizarea: proiectele depuse vor putea fi votate de public, aici, pe site.

Succes!

4 ComentariiScrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *