Program de granturi

Asteptarea s-a incheiat

Verificati-va Inbox-urile! In urmatoarele doua ore, toti cei care au depus scrisori de intentie vor primi un mail cu informatia daca merg mai departe sau daca au picat proba evaluarii initiale. Toata lumea primeste e-mail-ul, ca e „da” sau ca e „ba”.

In ultimele ore am verificat mediile si am reevaluat proiectele care au avut note intre 2 si 3. La a III-a mana au intrat si proiectele pentru care cei doi evaluatori au avut opinii mult prea diferite. Acum am terminat. Alice si Dragos bifeaza in sistem proiectele care au trecut si cele care au iesit din joc. Calculatorul trimite mail-urile cu anunturile automat.

Alice si Dragos promit ca in urmatoarele doua ore toate mail-urile vor fi expediate. Dupa ce termina, revin cu un post despre cum a fost evaluarea, mici statistici si … ce urmeaza. Bafta!

12 Comentarii

 • Osorana spune:

  Ufff se prelungeste asteptarea!

 • Fundatia spune:

  Buna,
  Am nevoie de rezumatul trimis si aprobat. Exista o copie a proiectului trimis de fundatia „Ajutati Copiii Romania” Cluj-Napoca? Pentru ca, din pacate , la noi in casuta nu s-a salvat. Multumesc, Ana Maria Bunyi

 • Aura spune:

  Cam cate scrisori de intentie au fost acceptate?

 • Scoala Speciala Pascani spune:

  Multumim pentru increderea acordata in prima faza a evaluarii. Toti cei care vor sa ne voteze proiectul, care reflecta o mare nevoie a copiilor cu dizabilitati din zona Pascani si anume dezvoltarea motricitatii generale si imbunatatirea autonomiei personale a copiilor si tinerilor cu deficiente prin dotarea bazei sportive a scolii (care de fapt nu exista), ii rugam sa nu ezite sa nu o faca! Nu stiu daca putinele cuvinte din proiect reusesc sa descrie cu adevarat nevoile acestor copii si tineri cu deficiente!!! Sa fiti alaturi de noi in proiectul ”Sportivii speciali!”

 • Barbu - Marin spune:

  Multumim Raiffeisen Comunitati pentru sansa de a merge mai departe! Proiectul ”Invat sa previn cancerul la san” initiat de Asociatia ”Mediasul pentru Cultura” va fi depus in totalitate. Mai am partea de buget si trebuie sa fiu odihnita! As vrea sa fac o pauza si sa revin maine sa scriu, dar nu stiu daca se salveaza pagina…Mai e cineva online sa imi raspunda?

 • TULIT JANOS spune:

  Mulţumim Raiffeisen Comunitati . Ne vom folosi de această ocazie aşa cum se cuvine. Avem prea mulţi vârstnici care aşteaptă ajutorul nostru cu pensia între 300-500 de lei . Vom asigura cu ajutorul D-voastră pîinea cea de toate zilele la 60 de persoane , care suferă .Serviciul de Ajutor Maltez sucursala Tg.Mureş va face totul sărbătorind şi in acest fel 20 de ani de muncă voluntară.

 • ASCHFR spune:

  Mulţumim Raiffeisen Comunitati si Doamne Ajuta mai departe !

 • janina spune:

  Multumim Raiffeisen Comunitati! Competitia va fi puternica, dar speram ca vom reusi!
  Proiectul nostru este un gest de respect si pretuire pentru seniorii nostrii – bunicii si parintii nostrii!
  Sa auzim de bine!Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *