Program de granturi

258 de proiecte merg mai departe

Felicitari! Pe noi ne-ati convins. Urmeaza proba documentelor care sa sustina ce ati scris in scrisorile de intentie, dupa care noi, voluntarii Raiffeisen Bank, iesim din scena si … votantii vor avea cuvantul. Va trebui sa-i convingeti si pe ei. Multi bloggeri si ONG-uri au sunat deja mobilizarea. Nu-i rau. Se anunta o lupta la baioneta.

Ultimele ore au fost foarte dificile. Am revazut scrisorile de intentie cu medii intre 2 si 3 sau care i-au despartit pe evaluatori la distante prea mari. Am renuntat la proiectele care erau prea departe de ce am cerut prin regulament si le-am incurajat pe celelalte.

Bilantul acestei etape arata asa: proiecte care merg mai departe – 258 (106 – educatie, 87 – servicii sociale, 24 – sport, 24 – mediu si 17 – sanatate), proiecte respinse – 132 (71 – educatie, 25 – servicii sociale, 16 – sport, 7 – mediu, 12 – sanatate).

9 Comentarii

 • OSORANA spune:

  Multumim Raiffeisen Comunitati pentru oportunitatea oferita persoanelor varstnice de a participa la viata activa si participativa a comunitatii in care traiesc. Avem speranta ca proiectul nostru va fi apreciat de cei care promoveaza implicarea varstnicilor in societate. Bafta pe mai departe tuturor celor care au nevoie de sprijin pentru dezvoltare organizationala!

 • dyana_mariana spune:

  au ramas multe proiecte in concurs si stiu ca, competitia este f stransa, dar intrebarea e cam cate proiecte vor fi alese in final?:D:D:D:D:D

 • OSORANA spune:

  Eu nu cred ca exista un numar fix de proiecte care vor castiga finatarea, depinde de suma ceruta de fiecare aplicant – fBugetul total al finatarii a fost precizat in regulament -22.000 lei.

 • Raiffeisen Comunitati spune:

  corect Osorana!

 • profool spune:

  Multumim frumos pentru aceasta oportunitate. Ideile merita stimulate mai ales atunci cand ele ofera comunitatilor relaxare spirituala, fizica sau de alt fel. Traim in era hipertehnologica iar sufletul si trupul devin tot mai agresate de-paradoxal-confortul adus de civilizatie.
  Fie sa castige cei care vor aduce intr-adevar „ozon” in stratul de la-era sa zic firul ierbii-nivelul asfaltului, tot mai dens poluat de galagie, aglomeratie, mitocanie, stres.
  Prof. Badicioiu

 • Marin spune:

  Din pacate abia am aflat de oferta dumneavoastra. Se mai primesc scrisori de intentie? MultumescScrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *