Program de granturi

Mai sunt doar cateva zile …

Etapa de depunere a proiectelor a ajuns pe ultima suta de metri. Mai exact, organizatiile si institutiile a caror scrisoare de intentie a fost aprobata pot completa si trimite formularul de finantare online doar pana vineri noapte, 9 septembrie 2011, orele 24.00. Asadar, cine nu si-a depus deja proiectul ar trebui sa se grabeasca.

Pana in prezent, aproximativ un sfert din organizatiile ramase in cursa au depus proiectele detaliate, cele mai multe fiind din domeniul educatiei, urmat de servicii sociale, sport, protectia mediului si sanatate.

De saptamana viitoare, programul de granturi va intra in ultima si cea mai importanta faza: votarea proiectelor de catre public. Timp de 3 saptamani (pana vineri, 30 septembrie 2011), proiectele vor fi supuse votului public. Pentru a vota, trebuie sa ai cont pe blog. daca nu ai deja, iti poti face aici.

9 Comentarii

 • ASOCIATIA LITERARA RA LIBRIS spune:

  -Pot sa-si creeze de la acelasi coputer mai multe persoane un cont?
  -Membrii Asociatiei care a depus un proiect pot vota?

  Va multumesc.

 • silvia spune:

  Cand va aparea lista proiectelor aprobate pentru a merge in etapa urmatoare pentru votare?

 • ASOCIATIA LITERARA RA LIBRIS spune:

  Cred ca nu am fost destul de explicit. La computerele Asociatiei au conturi si adrese de email mai multi membri. Eu la acesitia ma gandeam. Chiar daca au adrese de mail diferite apare acelasi IP, adica IP computerului respectiv.

  Multumesc.

  • Raiffeisen Comunitati spune:

   Se pot crea mai multe conturi de la acelasi calculator, cu adrese de email diferite. Nu se poate vota insa, de la acelasi calculator, intrucat limitarea votului se face atat dupa IP, cat si dupa adresa de email.

 • Nela spune:

  Asta inseamna ca membrii aceleasi familii nu pot vota de pe calculatorul de acasa, pt ca se voteaza o singura data de pe un IP? Mi se pare exagerat…

  • Raiffeisen Comunitati spune:

   Exact, un singur vot / IP.

   • ASOCIATIA LITERARA RA LIBRIS spune:

    foarte multi copii, membrii ai nostri merg la biblioteca judeteana si se folosesc de comp din sala de net a bibliotecii… asta inseamna ca nu pot vota ca nu se stie daca nu si alt copil a folosit acelasi comp…
    am inteles….

 • OSORANA spune:

  Este 12 septembrie nu a inceput votarea?Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *