Mediu Sanatate Sport

Ora 7, buna dimineata

Cand ati fost ultima data in parc la 7 dimineata? Eu am fost azi. Si daca memoria nu m-a lasat complet, tot azi am fost si prima oara. De obicei, la ora asta imi incepe ultima ora de somn. Cea mai placuta.

De ce te-ai duce atat de devreme in parc? Dimineata este cel mai bun moment al zilei pentru antrenament. Parcul este gol, iar temperatura este numai buna. Nu-i nici cald, nici rece. Asta am aflat astazi, cand am participat la antrenamentul colegilor mei care vor alerga la Maratonul International din 9 octombrie.

La alergarea scurta, de doar 6 km, a participat si Steven van Groningen, care i-a incurajat pe cei 7 colegi din Raiffeisen Runners. A venit in calitatea lui de participant la Ironman, nu aceea de CEO de banca.

Conteaza doar limitele pe care vi le impuneti. Daca va spuneti ca puteti alerga doar 15 kilometri, cu siguranta nu veti putea alerga mai mult, indiferent de cat de mult va pregatiti. Daca va e frica de durere, atunci o sa inceapa sa va doara, fara indoiala, ceva: splina, glezna, genunchiul, si de la un punct incolo, totul. Voi sunteti insa hotarati sa faceti Maratonul asta, asa ca sunt sigur ca ne vom vedea la linia de finish (Steven van Groningen)

Duminica urmeaza proba de foc. Alergatorii vor parcurge cea mai lunga distanta de pana acum: 32 km. Bafta!

4 ComentariiScrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *