Program de granturi

Peste 10.000 de voturi in 5 zile

Votarea proiectelor inscrise in programul de granturi a inceput luni seara, 12 septembrie 2011, la orele 18.00. Pana acum au fost inregistrate 11.600 de voturi!

Situatia actuala a celor mai votate proiecte o puteti vedea aici, atat pentru ONG-uri, cat si pentru bloggeri.

De cand a inceput votarea, pe blogul nostru au venit 28.300 de vizitatori unici. Am avut 40.000 de vizite si 325.000 de vizualizari. 

Tot ce trebuie sa faceti pentru a putea vota este sa va creati un cont pe blog, daca nu aveti deja. Aici veti gasi detaliile tuturor proiectelor, grupate pe judete (in functie de locul desfasurarii proiectelor) si domenii de activitate (educatie, social, mediu, sport si sanatate). Puteti vota un singur proiect din fiecare categorie de concurs (ONG-uri si bloggeri).

Perioada de votare este deschisa inca 2 saptamani, pana vineri, 30 septembrie 2011, ora 16.00. Tot atunci vom anunta si lista proiectelor castigatoare.

16 Comentarii

 • Teodorescu Angela spune:

  Am creat cont exact in ziua in care a inceput votarea…pt mine si sotul meu.Nici dupa 5 zile de atunci nu am primit pe mail link-ul de confirmare.Era oare de astptat ca si aici sa ne dovediti ca traim in Romania.?

 • Cojocaru George spune:

  Conturile nu pot fi activate…raiffeisen nu trimite link-ul pe mail,deci ni se suprima dreptul de vot.
  Faceti ceva odata,pt ca trece timpul si castiga tot cei care nu merita…poate.Poate fi facut ceva corect si in Romania?

 • geoedoar1 spune:

  Am cunostinte care doresc sa voteze un anumit proiect si nu primesc pe adresa de mail linkul pentru confirmarea inregistrarii pentru a putea vota. Nu prea pare a fi in regula, miroase a prosteala.

 • dacianpribeanu spune:

  Bun gasit !
  Imi pare rau ca trebuie sa semnalez lipsuri destul de mari in modul de transmitere a datelor pentru validarea proiectului.
  Scrisoarea de intentie a Asociatiei O.P.E.N. a fost acceptata, am trimis si proiectul cu toate datele aferente si acum primim raspuns ca proiectul nu a fost trimis de catre noi.
  Acest lucru nu este adevarat !
  Daca mai sunt astfel de situatii va rog sa nu ezitati sa le semnalati !

 • ASOCIATIA LITERARA RA LIBRIS spune:

  Sisremul de vot este foarte greoi. Dupa inregistrare trece foarte mult timp pana cand vine emailul de confirmare si din aceasta cauza multi nu mai continua votarea. Avem aceasta confirmare.
  Avem unele suspiciuni privind votul , mai ales cel venit de pe retelele romtelecom, unde se pot clona foarte usor IP de la acelasi computer…
  Oricum initiativa RAIFFEISEN COMUNITATI este foarte laudabila…

 • Lupu Ionel spune:

  Un nepriceput: De ce este atat de complicata votarea ? Timpul nostru nu conteaza Domnilor de la Raiffeisen Bank ? Programul Dvs. este incalculabil de superficial, incorect si deci nedemocratic.Cred ca are dreptate cel care a scris ca selectarea proiectelor este o loterie iar votarea este o ruleta …

 • ileana spune:

  De ce nu putem vota toti ? Nu e corect. Toate cunostimtele au votat si scorul votului nu se modifica.
  Faceti ceva domnilor!!

 • Tudose spune:

  Cum se realizeaza votarea? M-am inscris, am cautat proiectul pe care vreau sa il votez, dar nu am nici o posibilitate sa il selectez. Scuzati-mi ignoranta, dati-mi un sfat.
  Multumesc

 • Raiffeisen Comunitati spune:

  Buna ziua,

  Din motive de securitate, nu se mai poate vota decat o singura data de pe acelasi IP. Userii care au votat deja de pe acelasi IP nu o mai pot face.

  • tudor spune:

   si cu cei care au votat de 30 sau 50 de ori de pe cu calculator cu adrese create special pt. asta CUM RAMINE?????? de cresteau intr-o zi cu cite 100-150 de voturi si acum imediat au inghetat fapt clar ca este ceva murdar la mijloc.
   DECI CISTIGA CINE ESTE CORECT SAU CINE ESTE SMECHER!!! CA DE SINTEM ROMANI.

  • AurelianHorja spune:

   Si uite asa, multe proiecte nu mai cresc in ritm ametitor. Culmea, unele nu sunt promovate in mediul online (nici macar pe pagina oficiala). Or fi facut fluturasi…cu pasii pentru votare.

   Din pacate, blocarea votarii in functie de IP si email, desi a fost promisa de la inceput, nu s-a realizat. Parerea mea este ca unii nu au avut remuscari in a obtine voturile prin metode discutabile si nu au atatia sustinatori in realitate.

 • rebisoma spune:

  Am incercat sa votez, dar nu stiu cum? Apar doar detalii, dar nicaieri nu gasesc unde sa fac clic pt. a vota.Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *