Mediu Sport

Iasiul a aruncat manusa! Urmeaza Clujul!

Dragi clujeni, va asteptam maine la o excursie cu bicicleta prin Cluj, in frunte cu Chinezu! Punctul de intalnire este agentia Raiffeisen Bank din Piata Unirii, la ora 13:00! Avem biciclete pregatite pentru toata lumea!

La turul din Iasi, de vineri, au participat peste 100 de oameni. Traseul ales de Adrian Ciubotaru nu a fost deloc usor si nici scurt. Bicicletele au pornit din fata Agentiei Raiffeisen Bank din complexul Palas si s-au oprit la cele mai faine obiective turistice din capitala Moldovei: Palatul Culturii, Casa Dosoftei, Biserica Sfantul Nicolae Domnesc, Manastirea Golia si Teatrul National „Vasile Alecsandri„. Desigur, cei care au venit fara biciclete au putut lua gratuit o bicicleta galbena Raiffeisen.

Chiar daca cei 6 kilometri de traseu nu au fost destui pentru a-i descuraja pe biciclistii entuziasti, „orasul celor sapte coline” a aratat ca isi merita pe deplin numele atunci cand a fost nevoie sa se renunte la vizitarea Muzeului de Istorie Naturala, ce ar fi presupus urcarea Dealului Copoului. Dar chiar si cu aceasta mica schimbare de planuri, turul a fost frumos, iar meritul este in mare masura al lui Adrian. Care s-a amuzat tare atunci cand a ajuns la Manastirea Golia:

In curtea manastirii erau peste o suta de biciclete. Calugarii de acolo n-au vazut, cred, niciodata atat de multe biciclete la un loc! (Adrian Ciubotaru)

Dar mai multe puteti afla chiar de la el, aici.

Dupa plimbarea prin Cluj urmeaza cea prin Brasov, pe 30 septembrie, cu Cabral Ibacka, si cea prin Bucuresti, pe 1 octombrie, cu Mihai Dobrovolschi.

2 Comentarii

  • raafilip spune:

    Numele orasului „Iasi”, articulat cu articol hotarat, este „Iasul”. Aceasta forma reprezinta o exceptie de la regula articularii numelor proprii.

  • Netta Rowlands spune:

    that was a good number of cyclists wish I could have been one but age has caught with me!!!

    all the best to all of you doing your best out there for the homeless, every blessing from Netta in MOLD, North Wales.

    I try to attend different venues when the group comes over to raise funds.Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *