Mediu Sanatate Sport

Spinning si Puzzle la Bike Day

Mai sunt doar cateva zile pana la pentatlonul I`Velo Bike Day de sambata, 22 octombrie, si marea intrebare este cea legata de vreme. Probabil ca nu vom sti decat in ziua de dinainte daca va ploua sau nu, pentru ca prognozele se schimba de la o zi la alta si de la un site meteo la altul. Avem totusi o constanta: va fi cald, in jur de 16-17 grade.

Asta inseamna ca atunci cand vom ajunge in parcul Izvor, dupa turul de bicicleta, nu ii vom gasi inghetati pe antrenorii de spinning care ne vor astepta pentru Proba IV a pentatlonului. Aceasta proba testeaza capacitatea de adaptare a vitezei si efortului in functie de distanta si tipul traseului si va fi realizata pe biciclete fixe, de spinning. Vom puncta: mentinerea ritmului, rezistenta, viteza si pozitia corecta pe bicicleta. Proba este eliminatorie pentru cei care inregistreaza cinci greseli.

Ultima proba a pentatlonului este cea de puzzle, in cadrul careia va trebui sa identificati piesele componente ale unei biciclete, sa imbinati cateva dintre ele si sa ii faceti cateva reglaje. Aici exista o limita de timp , eliminatorie pentru cei care o depasesc. Vor parasi competitia si cei care nu indeplinesc doua din cele trei sarcini.

Daca veti termina toate cele 5 probe (despre care gasiti mai multe detalii aici, aici si aici), puteti castiga titlul de “Cel mai bun Biciclist Urban”. Pentru primii 3 clasati, premiul este o super bicicleta (puteti vota aici bicicleta pe care o doriti). Si urmatorii 10 vor primi cate o bicicleta.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *