Artă şi cultură Consultanţă ONG Educaţie Mediu Sanatate Social Sport

Prima intalnire cu castigatorii Raiffeisen Comunitati

Azi i-am cunoscut pe castigatorii finantarilor „Raiffeisen Comunitati”. Sunt cei pe care i-ati urmarit si votat la inceputul toamnei. I-am invitat la noi pentru un scurt training despre cum trebuie urmarite rezultatele proiectelor lor. Astfel ca la sfarsit sa putem trage linie si sa va aratam ca timpul vostru si implicarea de care ati dat dovada in sustinerea proiectelor au meritat.

Ioana Szatmari si Roxana Sofica, de la Asociatia pentru Relatii Comunitare, au prezentat modelul de raportare dezvoltat de London Benchmarking Group (LBG), care masoara impactul proiectelor in comunitate. Ele s-au folosit de studii de caz si exemple concrete de proiecte, pentru a intelege relatia dintre actiuni, rezultate si impact precum si importanta comunicarii lor catre toate tipurile de public: comunitate, sponsori si voluntari.

De ce a fost intalnirea asta importanta? Pentru ca prin Raiffeisen Comunitati incercam sa producem mici schimbari in locurile unde suntem prezenti. Si daca nu stim exact care este impactul acestor proiecte in comunitate nu vom putea sti nici ce avem de facut in continuare, nu vom putea imbunatati proiectele pe viitor si nici nu vom avea o imagine clara a nevoilor reale ale comunitatii in care traim.

2 ComentariiScrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *