Educaţie Program de granturi

Liderii de maine s-au intalnit la Sibiu

„Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”.

Cu motto-ul asta-n gand, studentii din Sibiu, Cluj si Targu Mures s-au intalnit pentru a discuta despre ce inseamna sa fii un bun lider si despre abilitatile de care ai nevoie pentru a coordona asa cum trebuie un proiect sau o echipa. Ideea a fost a AIESEC Sibiu (Asociatia Internationala a Studentilor in Economie si Management), care au organizat conferinta Youth of Tommorow, timp de patru zile, la Raul Sadului, in judetul Sibiu.

Cei peste 90 de tineri cu varsta intre 19-25 de ani au participat la traininguri de dezvoltare a asa numitelor competentelor „soft”, cum ar fi dezvoltarea relatiilor interpersonale si comunicarea eficienta.

Baietii si fetele de la AIESEC ne-au spus ca Youth of Tomorrow a iesit asa cum si-au dorit. 😀

„Ne-a ajutat sa credem ca noi suntem generatia care poate aduce o schimbare in realitatea locala, o generatie de tineri care pot face lumea in care traim una mai buna si frumoasa”.

Unul dintre participanti, Georgiana, ne-a spus ca:

„Sesiunile au fost bine organizate, cu teme interesante. Nu am avut timp sa ne plictisim. Trainerii ne-au transmis o energie incredibila. Am invatat ce inseamna sa lucrezi in echipa si cel mai frumos a fost ca mereu eram pusi sa rezolvam anumite probleme. In calendarul ‘momente speciale din viata’, Youth of Tomorrow are 5 stelute si un mare zambet pentru ca m-a invatat ca valoarea unui om vine din ceea ce le daruieste celorlalti. M-a invatat sa am incredere in oameni, m-a ajutat sa cresc frumos”

AIESEC Sibiu este unul dintre castigatorii programului de granturi Raiffeisen Comunitati.

1 comentariu

  • Roxy spune:

    Multumim pentru oportunitatea oferita.Cu siguranta a fost o experienta unica care si-a lat amprenta in viata fiecarui participant si fiecare a luat ce a avut nevoie din sesiunile desfasurate.Suntem acum mai inteligenti, mai maturi, mai hotarati si mai optimisti „cu 4 zile”
    Ma bucur ca cineva ofera atat de mult tinerilor din Romania,pana la urma schimbarea vine odata cu fiecare dintre noi!Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *