Social

Sarbatori Fericite!

E vremea Craciunului, a colindelor si cadourilor pentru cei dragi. E momentul cand facem bilantul anului ce se apropie de final si planuri pentru cel ce va veni.  E timpul sa multumim celor care ne-au fost alaturi pe tot parcursul anului si sa-i ajutam pe cei ce au nevoie de sprijinul nostru.

Magia sarbatorilor de iarna ne-a cuprins si pe noi, astfel ca am organizat cateva actiuni pe care dorim sa vi le impartasim si voua:

1. Am invitat un grup de copii din Valea Plopului si Valea Screzii (http://www.valeaplopului.com/) sa ne colinde. Copiii sunt orfani sau abandonati, luati in ingrijire de parintele Mihail Tanase si fundatia Pro Vita. Spectacolul a fost minunat, cei 19 copii, cu varste intre 4-18 ani, purtand costume populare si cantand peste 10 colinde, ca niste adevarati profesionisti. Corul de copii a primit aplauze la scena deschisa, de la managementul bancii si angajatii prezenti la eveniment, care le-au oferit cadouri de sarbatori.

2. Asociatia SoNoRo (www.sonoro.ro), care organizeaza de 6 ani Festivalul de muzica de camera SoNoRo (pe care-l sponsorizam ca partener principal), ne-a facut placuta surpriza de a ne vizita si a ne colinda. Un grup de 4 tineri bursieri SoNoRo a sosit cu colindul in sediul central al bancii, dovedindu-ne inca o data ca sunt niste adevarati artisti, chiar si in timpul liber. Un concert scurt, dar emotionant!

3. Un grup de 10 colegi din Call Center-ul bancii, coordonat de talentata lor colega Roxana Onicala, a facut un tur de forta intr-o zi pentru a colinda colegilor lor din sediile centrale, prezentandu-se cu un repertoriu foarte bine pus la punct, cu cantece inedite si poezioare adaptate acestui sezon.

4.  Sediile centrale ale Raiffeisen Bank si Centrul Regional Corporatist din Cluj au gazduit standuri cu obiecte si decoratiuni de Craciun lucrate manual de organizatiile sustinute de fundatiile United Way (www.unitedway.ro) si/sau Light into Europe (www.lightintoeurope.ro), cu ajutorul fondurilor oferite de Raiffeisen Bank si angajatii sai. La aceste actiuni, s-au colectat peste 8.000 de lei, care vor ajuta copii si tineri defavorizati social  (United Way) si copii cu deficiente auditive si vizuale (Light into Europe) sa aiba parte de un Craciun mai frumos.

Multumim tuturor pentru momentele oferite! Va dorim, la randul nostru, un Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *