Sanatate Sport

5.000 de euro pentru amatorii de baschet

Vesti bune pentru amatorii de baschet: vara aceasta turneul Sport Arena Bucharest Challenger pune la bataie un premiu de 5.000 de euro si o calificare directa pentru turneul Masters FIBA de la Istanbul! De acolo, cele mai bune echipe vor merge la finala mondiala de la Miami.

Inca mai aveti timp sa va exersati detenta pentru ca Sport Arena Bucharest Challenger va avea loc in perioada 4-5 august 2012 in Bucuresti. Competitia, prima organizata in Romania sub egida FIBA 3×3 World Tour, va aduce pe terenul de baschet 16 echipe, dintre care 12 din Europa si 4 din Romania. Cele patru echipe romanesti care se vor lupta pentru marele premiu de 5.000 de euro vor fi primele clasate la Turneul Sport Arena Streetball Quest, desfasurat in cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti intre 20 si 22 iulie 2012.

Pe langa competitia propriu-zisa, Sport Arena Bucharest Challenger va aduce pe teren un spectacol complex cu demonstratii de slam-dunk si de dans, un concert si multe concursuri pentru spectatori.

„Felicit Sport Arena pentru turneul excelent de baschet 3×3 pe care l-ati organizat in ultimii ani. Ati dovedit cum un turneu de baschet 3×3 a crescut de-a lungul timpului si a devenit un exemplu pentru comunitatea 3×3 din lume”, a spus Patrick Baumann, secretarul general al Federatiei Internationale de Baschet.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.3la3.ro si www.facebook.com/SportArenaStreetball.

Dedesubt, imagini cu dunkurile unui american inalt de nici 180 cm care sare mai bine de 1,2 m.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *