Banking responsabil

Concurs: Castiga o carte pe saptamana!

Avem un concurs pentru cei care s-au intors din vacanta de primavara!

Daca sunteti prietenii nostri pe Facebook veti gasi acolo intrebarea saptamanii – in fiecare luni la ora 12:00. Intrucat vrem sa aflam opinia voastra despre ce inseamna sa fii responsabil fata de comunitate, intrebarile noastre vor fi din zona aceasta. Astazi de exemplu, intrebarea este:

„Care program de responsabilitate sociala al Raiffeisen Bank este preferatul tau si de ce?”

Intra in concurs AICI!

Asteptam raspunsurile voastre in comentariile de pe Facebook, pana vineri seara. Iar lunea urmatoare vom anunta castigatorul. Cel mai bun raspuns (si va rugam sa aveti incredere in noi ca il vom alege pe cel mai bun) va fi premiat cu o carte de la Editura Publica. Apoi vom discuta impreuna, pe Facebook, despre cum am ales castigatorul.

Din juriu fac parte trei dintre colegii nostri, fiecare responsabil de cate unul dintre programele noastre mari de responsabilitate sociala: „I Velo”, „Raiffeisen Comunitati” si „ABCdar bancar”.

Cartea de saptamana aceasta este „Aisbergul nostru se topeste” scrisa de John Kotter, profesor la Harvard Business School si autor considerat o autoritate in domeniul leadership-ului.

Regulamentul concursului il puteti citi aici.

Intra in concurs AICI!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *