Sport

S-a dat startul pentru a treia editie StudentObike

A treia editie a proiectul anual de bike-sharing gratuit destinat centrelor universitare – StudentObike debuteaza astazi, 8 mai, la Iasi, iar calendarul programului continua la Cluj-Napoca – 11 mai, Brasov – 14 mai si Bucuresti – 18 mai.

StudentObike este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor si este realizat de Raiffeisen Bank si Green Revolution.

„Prin programul StudentObike dorim sa ii incurajam pe studentii din Iasi, Brasov, Cluj si Bucuresti sa continue sa foloseasca bicicleta si in 2012 nu doar pentru timpul liber ci si ca mijloc de transport alternativ, inlocuind mersul cu masina sau cu mijloacele de transport in comun. Mersul pe bicicleta este o activitate sportiva foarte sanatoasa si eco luand in considerare gradul ridicat de poluare din orasele din Romania”, a declarat Corina Vasile, directorul de comunicare si relatii publice Raiffeisen Bank.

Anul trecut, 40.000 de utilizatori

La randul sau, Raluca Fiser, presedintele Green Revolution a precizat ca, anul trecut, programul de bike-sharing a inregistrat peste 40.000 de utilizatori, iar anul acesta mizeaza pe o crestere a numarului acestora.

“StudenObike se adreseaza studentilor si vizeaza responsabilizarea acestora fata de mediu. Incercam sa aratam ca putem avea o viata mai sanatoasa si un oras curat reinvatand sa folosim bicicleta. Ne propunem ca mesajul nostru sa fie transmis dincolo de studenti si le oferim posibilitatea de a alege bicicleta atat ca mijloc de transport alternativ, sanatos si prietenos cu mediu cat si ca o modalitate placuta de a face sport. Prin implicarea si entuziasmul studentilor de a alege bicicleta ne dorim sa crestem numarul de peste 40.000 de utilizatori din anii trecuti.” a declarat reprezentantul Green Revolution.

Mai multe detalii gasiti si pe green-report.ro.

1 comentariu

  • xD spune:

    incercati voi mult si bine.daca centrele la ora 3 iti zic sa te grabesti iar dupa 3:40 nu iti mai dau biciclete degeaba.nimeni nu se trezeste la 9 sa se plimbe cu bicicleta.Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *