Mediu Sanatate Sport

Incepe editia a saptea a Sport Arena Streetball

sasDeci inca o vara de baschet. Daca sunteti pasionati de streetball, atunci probabil ca stiti deja ca azi, la ora 15:00, s-a dat startul inscrierii pentru primul Turneu Sport Arena Streetball 2012! Acesta va avea loc la finalul acestei saptamani, pe terenurile din Politehnica.

Inscrierile se fac online, pe site-ul www.3la3.ro si din cate stim din anii precedenti, sunt contratimp! Si asta pentru ca numarul maxim de echipe admise in turneu este de 200! In 2011, cele 200 de locuri au fost ocupate in doar cateva ore.

Daca nu reusiti totusi sa prindeti un loc pentru turneul de saptamana asta, trebuie sa stiti ca mai aveti cateva sanse. Anul acesta, Sport Arena Streetball a pregatit patru turnee simple, plus Turneul Master, cel in care se vor intalni cele mai bune echipe din cele patru turnee.

Si intrucat Sport Arena Streetball este membra a Federatiei Internationale de Baschet pentru Amatori (FIBA), castigatorii acestui sezon vor ajunge la Madrid, unde se vor lupta cu cele mai bune echipe din Europa pentru un loc la marea finala FIBA 3×3 World Tour, care va avea loc în luna septembrie la Miami.

Ne vedem vineri in Poli?

***

Program Sport Arena Streetball 2012:

Turneul 1: 18-20 mai

Turneul 2: 8-10 iunie

Turneul 3: 29 iunie – 1 iulie

Turneul 4: 20-22 iulie

Turneul Master: 10-12 august.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *