Sport

Maratonistul Gabriel Solomon a alergat 220 de km in 24 de ore non stop

Maratonistul Gabriel Solomon a cumulat 220 km alergand timp de 24 de ore continuu pe banda.

Actiunea a fost menita pentru a sustine o campanie de strangere de fonduri pentru asociatia Salvati copiii, in programul de reducere a mortalitatii infantile.

Gabriel Solomon, membru al Ro Club Maraton, a alergat pe bandă 219,23 de kilometri timp de 24 de ore, clasându-se astfel pe locul 8 în topul celor mai bune rezultate din lume la curse similare. Acţiunea s-a desfăşurat în scopuri caritabile, în beneficiul programului de reducere a mortalităţii infantile , derulat de organizaţia Salvaţi Copiii România.

Aproximativ 18.000 de euro s-au strâns din donaţii şi sponsorizări în urma evenimentului desfăşurat sâmbăta, 26 mai şi duminică, 27 mai, la Băneasa Shopping City. Deşi acţiunea s-a încheiat, donaţiile rămân deschise pe site-ul 42pentruosansa.ro/24h.

„Mă bucur foarte mult că prin această cursă am reuşit să depăşesc aşteptările, deoarece am alergat 219,23 km, clasându-mă, astfel, pe locul 8 în topul celor mai bune rezultate înregistrate în lume la curse similare. Şi pentru mine a fost o provocare, dar mi-am dorit ca prin această acţiune să trag un semnal de alarmă în ceea ce priveşte mortalitatea infantilă din Romania. Consider că fiecare dintre noi ar trebui să facă ceva în această privinţă şi să se implice mai mult. Această cursă reprezintă aportul meu într-o campanie caritabilă care sper să dea o şansă în plus nou-născuţilor din România”, a declarat Gabriel Solomon.

Gabriel Solomon este si unul dintre antrenorii nostri in programul Raiffeisen – primul maraton, program de antrenament sportiv prin care 6 angajati vor fi selectati pentru a alerga pentru prima data la un maraton.

1 comentariu

  • Bagut Luminita spune:

    Felicitari Gabriel Solomon,esti o persoana deosebita;
    daca fiecare dintre noi ar face cate ceva pentru cei din jurul nostru care au nevoie de ajutor ar fi mult mai bine .



Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *