Artă şi cultură

Concurs: Cartea saptamanii de la Publica – saptamana 6

Pentru cea de-a sasea saptamana de concurs, v-am rezervat „Screw It, Let’s Do It – Lectii din scoala vietii” a lui Richard Branson, aparuta la editura Publica.

Intrucat vrem sa aflam opinia voastra despre ce inseamna sa fii responsabil fata de comunitate, intrebarile noastre pentru concursul prin care dam o carte pe saptamana, vor fi din zona aceasta. Asadar, pentru saptamana asta, te rugam sa ne spui:

„Ce imbunatatiri ai aduce programului nostru I’ Velo?”

Asteptam raspunsurile voastre pana vineri, 15 iunie 2012.

I’Velo este cel mai important proiect multianual de bike-sharing din Romania. Proiectul a fost lansat in 9 mai 2010 de Green Revolution si Raiffeisen Bank, sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor si este un program cu o amprenta de carbon scazuta si cu cea mai mare acoperire geografica din tara.

Afla AICI cu ce imbunatatiri a venit I’Velo anul acesta.

Intra in concurs AICI!

Screw it, Let`s do it este o atitudine. Este atitudinea care îl caracterizează pe Richard Branson. Cu alte cuvinte, lui Branson îi plac provocările şi le răspunde cu curaj. Screw It, Let`s Do It înseamnă să crezi că poţi face un lucru, chiar dacă alţii sunt sceptici. Trebuie doar să încerci şi iar să încerci, până când reuşeşti. În Screw It, Let`s Do It, Richard Branson împărtăşeşte câteva dintre lecţiile de viaţă şi carieră pe care le-a trăit şi cum a folosit aceste învăţăminte. Rezultatul sunt câteva principii-sfat.

Richard Branson mai vorbeşte şi despre cum vede viitorul: un viitor în care fiecare să îşi asume responsabilitatea de protejare a mediului înconjurător, de ajutorare a celor care au nevoie. Cartea este scrisă într-un stil simplu şi direct. Interesantă şi captivantă, Screw It, Let`s Do It este o propunere de dezvoltare personală şi a afacerii, un ghid pentru oricine doreşte să îşi trăiască viaţa din plin, exact aşa cum face şi Richard Branson.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *