Sport

Bicicletele I’Velo se gasesc din 14 iunie si in Parcul Izvor

Bicicletele galbene din programul I’Velo, organizat de Raiffeisen Bank si Green Revolution, vor da culoare, si in aceasta vara, Parcului Izvor.

Centrul de bike-sharing din Izvor se redeschide astazi, 14 iunie, la ora 12. Acesta este cel de-al treilea punct de inchiriere I’Velo care functioneaza in Capitala.

Pentru a raspunde solicitarilor bucurestenilor, din ce in ce mai multe, redeschiderea centrului Izvor, dotat cu 50 de biciclete, va fi insotita de suplimentarea celorlalte doua puncte din Bucuresti – Herastrau si Tineretului. Acestea din urma pun la dispozitie, incepand de astazi, 14 iunie, cate 150 de biciclete.

Noul centru din parcul Izvor este deschis in apropierea statiei de metrou Izvor. Harta o gasiti aici.

Avem vesti bune si pentru ieseni, intrucat pe 20 iunie vom redeschide centrul de biciclete din zona Rapa Galbena, in Iasi. Tot in luna iunie urmeaza sa deschidem si primul I’Velo din Sibiu, insa vom reveni cu detalii pe acest subiect foarte curand.

Programul I’Velo, in intreaga tara, se deruleaza de luni pana duminica intre orele 10 si 21.30, ultima inchiriere fiind posibila la 20.30.

 

Reteaua I’Velo asigura transportul ecologic

O alta premiera a anului 2012 este aceea ca, in Municipiul Bucuresti, o bicicleta I’Velo preluata de la un anumit punct de inchiriere poate fi restituita la oricare dintre cele trei puncte dechise la nivelul Capitalei, fara ca utilizatorul sa fie obligat sa revina la punctul initial.

In acest mod, centrele I’Velo depasesc statutul de puncte de agrement, constituind o adevarata retea de transport ecologic.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *