Sport

Am deschis primul centru I’Velo din Sibiu

Vineri, 29 iunie, ii asteptam pe sibieni in numar cat mai mare la pedalat, caci deschidem primul centru de inchiriat biciclete I’Velo din oras!

Evenimentul de deschidere a centrului I’Velo incepe la ora 13.00, la Cazarma 90, unde toti biciclistii care vor sa dea o tura prin oras sunt asteptati in cel mai modern centru de inchiriat biciclete din oras (de altfel, si singurul). 100 de biciclete galbene DHS noi isi asteapta chiriasii.

Programul centrelor I’Velo este de luni pana duminica intre orele 10 si 21.30, ultima inchiriere fiind posibila la 20.30, in toata tara.

Pentru a putea extinde programul si in alte orase, am pastrat gratuitatea pentru elevii de pana la 16 ani si pensionari. Pentru ceilalti utilizatori, inchirierea unei biciclete va costa 3 RON pe ora sau 15 lei pentru 24 de ore, adica toata ziua.

I’Velo este cel mai important proiect multianual de bike-sharing din Romania. Proiectul a fost lansat in 9 mai 2010 de Green Revolution si Raiffeisen Bank, sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor si este un program cu o amprenta de carbon scazuta si cu cea mai mare acoperire geografica din tara.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *