Program de granturi

A inceput evaluarea scrisorilor de intentie

Programul de granturi Raiffeisen Comunitati a intrat intr-o noua etapa: voluntarii Raiffeisen Bank evalueaza scrisorilor de intentie depuse de catre ONG-uri, scoli si spitale.

Timp de 3 saptamani (de pe 2 iulie si pana pe 20 iulie), au fost depuse 334 de scrisori de intentie, din care 255 au fost depuse de ONG-uri, 63 au fost propuse de catre scoli si 16 de catre spitale.

Ce urmeaza?

Luni, 6 august 2012, este ziua cea mare, in care anuntam care dintre scrisorile de intentie au fost acceptate si care respinse. Pregatiti-va inboxul (dar si sectiunea spam/junk), intrucat fiecare aplicant va primi pe adresa de email cu care a depus scrisoarea de intentie un mail de informare; indiferent daca scrisoarea sa a fost aprobata sau respinsa. Email-ul este trimis automat de sistem, insa pentru detalii ne puteti contacta la raiffeisen (punct) comunitati (at) raiffeisen (punct) ro.

Cei care merg mai departe au la dispozitie trei saptamani (de pe 6 august si pana pe 24 august – inclusiv) sa isi depuna proiectele detaliate, tot online, prin cadrul unui formular asemanator celui de scrisoare de intentie, dar mai amanuntit.

Intre 27 august si 17 septembrie se anunta mobilizarea: proiectele depuse vor putea fi votate de public, aici, pe site.

Dar, pana atunci, timp de doua saptamani, voluntari Raiffeisen Bank vor evalua scrisorile de intentie depuse, pe baza unei grile de evaluare si a criteriilor de eligibilitate din regulament. Fiecare din cei 38 de voluntari va evalua cate 5 scrisori de intentie, re-verificate ulterior de catre echipa de Comunicare si Relatii Publice. Colegii nostri sunt cam din toata tara (Bucuresti, Bihor, Bistrita – Nasaud, Alexandria, Alba, Dolj, Timis, Cluj, Tulcea, Galati, Harghita, Arges), iar zilele viitoare ii veti cunoaste pe o parte dintre cei care va evalueaza scrisorile.

La o prima vedere, aproape 90% dintre scrisorile de intentie respecta criteriile de baza de eligibilitate. Pe masura ce inaintam in citirea proiectelor si gasim aspecte interesante pentru toata lumea, va dam de stire aici pe blog.

6 ComentariiScrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *