Program de granturi

START votare: peste 200 de proiecte se lupta pentru finantare

De astazi, 27 august, 209 proiecte comunitare au intrat in cursa pentru obtinerea unei finantari in cadrul programului nostru de granturi Raiffeisen Comunitati.

Timp de trei saptamani, pana pe 17 septembrie 2012 (inclusiv), la orele 17:00, cele 209 proiecte vor putea fi votate de catre publicul larg. 172 de ONG-uri, 29 de scoli si 8 spitale au inscris proiecte sociale, cele mai multe dintre ele vizand domeniul educatiei, urmat de servicii sociale, sanatate, sport si protectia mediului.

Click aici pentru a vota proiectul preferat

Fiecare utilizator inregistrat pe blogul Raiffeisen Comunitati poate vota un singur proiect, o singura data.

Cum se poate vota un proiect?

–          inscrerea pe situl www.raiffeisencomunitati.ro

–          click pe “Log In” unde reintroduceti numele de utilizator si parola;

–          click pe linkul ‘Click aici pentru a vota proiectul preferat;

–          se va deschide o harta unde aveti posibilitatea sa vizualizati proiectele distribuite pe judetele in care se desfasoara. Sub harta, puteti vedea toate proiectele din concurs, in ordinea voturilor obtinute (click pe “Afiseaza toate proiectele“). De asemenea, le puteti selecta si in functie de categoria din care fac parte (servicii sociale, sanatate, sport, protectia mediului si educatie).

–          butonul de votare se gaseste in fata titlurilor proiectelor afisate, insa puteti selecta doar unul, printr-un simplu click, urmand sa apasati butonul “Voteaza” (situat atat la inceputul, cat si la finalul listei de proiecte)

Detalii despre proiectele ramase in concurs pot fi accesate prin apasarea butonului „Detalii” din dreptul fiecarui proiect afisat in lista finala de proiecte.

Rezultatul voturilor se actualizeaza automat, in timp real, si poate fi urmarit pe raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/.

ATENTIE – Raiffeisen Bank, in calitate de Organizator al acestui Program de Granturi, isi rezerva dreptul de a valida sau anula voturile inregistrate online, in urma intreprinderii unor investigatii cu privire la modul in care au fost votate proiectele.

Este interzisa votarea de pe conturi create cu adrese de email temporare (create de pe domenii precum cele listate in aceasta pagina, dar si altele). Raiffeisen Bank isi rezerva dreaptul de a anula si sterge voturile unui proiect inregistrate cu conturi create de pe adrese de email temporare, fara a anunta in prealabil deponentul proiectului respectiv. De asemenea, Raiffeisen Bank isi rezerva dreptul de a penaliza prin anularea voturilor sau chiar excluderea din competitie a oricarui proiect, ale carui voturi au fost castigate prin tentativa de frauda de orice tip – votarea cu conturi create de pe adrese de email temporare (vezi in paragraful anterior exemple de domenii), votarea de pe mai multe conturi create de acelasi utilizator, votarea prin diferite software-uri sau orice alt tip de frauda depistat de catre ORGANIZATOR, in urma intreprinderii unei investigatii cu privire la voturile unui proiect aflat in concurs, conform regulamentului.

Lista proiectelor castigatoare va fi afisata in cel mult 3 zile lucratoare de la incheierea Programului de Granturi, dupa verificarea si validarea de catre Raiffeisen Bank a voturilor inregistrate.

Click aici pentru a vota proiectul preferat

18 Comentarii

 • vlad_cristina spune:

  Buna ziua.
  De cand se poate vota? Ca am incercat sa votez si nu merge.

 • Anettee spune:

  Buna ziua,
  Daca esti un simplu ,,om” interesat de viata activa si participativa a comunitatii in care traiesti si vrei sa votezi un proiect pe principiul ,,fie ca cel mai bun sa castige” este foarte dificil daca nu imposibil deoarece:
  – proiectele nu sunt clasificate decat generic pe domenii : social educativ etc. si nu pe grupuri tinta: varstnici, copii, adolescenti etc. sau pe problematica tratata: consum de droguri, saracie, sanatate etc in consecinta greu de urmarit.
  O alta problema este ca e foarte anapoda sa citesti proiectele pe judete, sa le iei pe toate la rand, pana obosesti si te lasi pagubasi.
  Pacat! In acest mod cred ( ca si anul trecut de altfel ca nu va castiga cel mai bun ci cel mai tare in IT care poa sa creeze cele mai multe adrese de mail.

  Succes tuturor! Sper totusi initiatorii acestei campanii sa fi invatat din propriile greseli de anul trecut si cu adevarat sa castige cel mai bun proiect, sa se bucure de finantare un ONG care are cu adevarat mare nevoie de asta.

 • alex.ada spune:

  Buna ziua,

  Colega mea a votat proiectul, insa nu apare un vot in plus pentru proiectul nostru. Credeti ca e o problema cu sistemul?
  Va multumesc!

  • Raiffeisen Comunitati spune:

   va rugam sa ne semnalati eventualele erori pe raiffeisen(punct)comunitati(at)raiffeisen(punct)ro (insotite de print screen-uri, daca se poate).

 • […] a intrat în cursa pentru a obține o finanțare de 5.000 euro în cadrul programului de granturi Raiffeisen Comunități, în care concurează peste 200 de proiecte. În proiectul nostru, o echipă de coachi voluntari […]

 • lumeacopiilor spune:

  Nu stiu de unde moda asta cu voturile online. De cele mai multe ori nu castiga cel mai bun, ci cel care are cei mai multi prieteni. Pacat.
  Eu am ajuns aici, rugata de cineva sa votez. Am vrut sa citesc si celelalte proiecte, ca sa votez pe cel care e mai bun. Din pacate, dureaza mult. Cred ca ar fi trebuit ca fiecare proiect sa aiba o poza si un titlu sugestiv si o scurta descriere, ca sa poti parcurge rapid, si doar in cazul in care doreai mai multe detalii sa dai click si sa le aflii.
  Sper ca voturile primite online sa aiba rolul doar de a promova aceasta actiune, si nu de a hotari castigatorul. Sper ca o comisie sa citeasca toate proiectele si sa le aleaga pe acelea care chiar merita.

 • […] Scoala de munte Proiectul RESPIRI LA INALTIME, in programul de granturi Raiffeisen Comunitati : “RESPIRI LA INALTIME: Organizare Scoala de munte Ecoxtrem 2012-2013… Ce urmarim? Sa crestem interesul tinerilor pentru a desfasura activitati montane in conditii de […]

 • AVT spune:

  Votare este luata in considerare la nivelul fiecarui judet sau la nivel national o sa fie cate un proiect pe fiecare domeniu?

 • Codrutag spune:

  De doua zile incerc sa votez un proiect insa a disparut butonul din fata proiectului. Exista si alta varianta de votare ? Mi se pare total deplasat sa vrei sa votezi si sa nu poti !

 • […] unde se poate vota (de pe harta se va alege judetul Brasov). Mai multe despre cum se poate vota: http://raiffeisencomunitati.ro/2012/08/27/start-votare-peste-200-de-proiecte-se-lupta-pentru-finanta… Am aprecia foarte mult sa ne votati in aceasta competitie. Cu fiecare vot exprimat, ne cresc […]

 • […] Veti primi un mail in care vi se va specifica login-ul si veti avea posibilitatea sa resetati parola. Mai multe detalii despre modul in care se voteaza gasitiAICI […]

 • giorgian spune:

  Proiectul propus de scoala noastra ar fi avut ceva sorti de izbanda de a fi votat in prima saptamana de scoala 10 -15 septembrie. Amanandu-se inceperea scolii sperantele de a fi votat si de elevii scolii s-au redus la zero. Nu s-ar putea prelungi si votarea cu inca 10-15 zile?facute pe bune nu prin crearea de mail-ri ad-hoc. Multumesc

 • Invata sa vorbesti prin semne si sa gatesti cu Oli spune:

  Intotdeauna m-am intrebat cum poate sa se adapteze un copil surdo-mut in lumea asta nebuna. Cateodata ma gandesc cum m-as simti chiar eu daca as fi surdo-mut, cum as putea face fata acestei incredibile…situatii.
  In luna Iulie 2012 am participat alaturi de fundatia Light Into Europe si un mic grup de copii cu dizabilitati de auz de la o scoala speciala la Maratonul Petrom.
  Acum sustin la Concursul Raiffeisen Comunitati proiectul „Invata sa vorbesti prin semne si sa gatesti cu OLI”
  Intra pe linkul de mai jos, fa-ti un cont si cauta sa votezi la sectiunea Social proiectul „Invata sa vorbesti prin semne si sa gatesti cu OLI”!

 • tepelus laura spune:

  nu pot vota,dece?
  a s fi vrut pe Brasov sa votez.

 • sergiuanghelionut22 spune:

  Ma numesc Anghel Sergiu si sunt elev la o scoala din Agnita judetul Sibiu.Eu si colegi mei prezentam proiectul la multe persoane si le rugam sa voteze daca ne place,noiam ajuns la un numar mare de voturi si din pacate ne-au fost invalidate aproximativ 140 de voturi. Pot sa stiu si eu pe ce baza de criteri sau dovezi au fost invalidate. noi am muncit mult pentru acele voturi si nimeni nu e de acord cu ce s-a intamplat. Astept un raspuns concret.Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *