Educaţie

Concurs de educatie financiara de la BaniIQ

Junior Achievement Romania, prin proiectul BaniIQ, lanseaza o competitie destinata elevilor si studentilor. Daca ai incredere in IQ-ul tau financiar si inveti si pe altii cum să ia cele mai bune decizii pornind de la câteva cunoştinţe de bază, esti răsplătit.

Dacă eşti elev sau student, poţi câştiga săptămânal MP4 playere, cărţi şi abonamente la reviste de specialitate şi, la sfârşitul programului, un Apple iPad 2 şi marele premiu – participarea ca invitat la Finala Europeană Company of the Year, din Londa, în iulie 2013. Regulamentul competiţiei poate fi descărcat AICI, iar mai multe informaţii sunt disponibile la sectiunea Cum particip.

Fii inteligent cu banii tăi şi poţi câştiga un Kindle eReader în trei paşi.

_____________________________________________________________________________________________

BaniIQ este un program prin care tinerii sunt pregătiţi pentru a-şi construi un viitor sănătos financiar şi al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea lor durabilă. Proiectul-pilot de educaţie financiară susţinut de Visa şi de băncile membre din România reuneşte sectorul privat şi societatea civilă, cu scopul de a dezvolta cunoştinţe financiare şi curriculumul de management financiar pentru 50.000 de persoane din România. Prin participarea la programul BaniIQ, tinerii îşi îmbunătăţesc cunoştinţele despre produsele şi conceptele financiare, iar prin informare, instruire sau consultanţă îşi dezvoltă abilităţile şi încrederea pentru a deveni mai conştienţi de riscurile şi de oportunităţile existente şi pentru a face alegeri informate.

Proiectul Bani IQ urmăreşte o acoperire naţională. Proiectul-pilot, programat pentru perioada mai-septembrie 2012, va fi susţinut în 64 oraşe din România. Proiectul va continua începând cu anul 2013, şi se va extinde treptat către celelalte localităţi din România, încercând să acopere o plajă cât mai mare de persoane care îşi vor îmbunătăţi cunoştinţele financiare.

Sesiunile din program sunt:

  • Planificarea financiară
  • Bugetul personal
  • Economiile şi investiţiile
  • Creditul
  • Cardurile
  • Activităţile bancare
  • Cumpăratul inteligent

1 comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *