Program de granturi

Programul de granturi: prelungirea perioadei de votare a proiectelor

Intrucat site-ul nostru este foarte accesat in aceasta ultima zi a perioadei de votare, iar unii utilizatori au intampinat erori la activarea conturilor, am decis prelungirea perioadei de votare a proiectelor in programul de granturi Raiffeisen Comunitati cu 7 ore.

Proiectele inscrise in concurs pot fi votate pana la miezul noptii (17 septembrie 2012), la ora 23.59. Intre timp, incercam sa remediem problema impreuna cu echipa noastra de IT.

Utilizatorii care inca nu si-au activat conturile sunt rugati sa revina in email-ul (ce contine linkul unic de activare al contului) primit automat de catre Raiffeisen Comunitati.

Multumim pentru intelegere!

 

15 Comentarii

 • kovari111 spune:

  Imi pare rau, dar nu i corect sa schimbati regulile in timpul competitiei!
  Noi cei din topul listei care ne-am mentinut de o saptamana, acum trebuie sa face fata la un atac de forta!
  Nu intelegem de unde asa de multe voturi dintr – o data!
  Noi ne luptam sa ramanem intre primele 20! Dupa ce mai multe zile am fost intre primele 5!
  Nu i corect sa se schimbe regulile!
  Trebuia sa se voteze pana acuma!
  De data asta am crezut ca va fii altfel! :0(
  E trist!
  Cu respect!
  D

  • Raiffeisen Comunitati spune:

   Buna ziua,

   Termenul de votare a fost prelungit datorita erorilor de ordin tehnic pe care le-am intampinat. Timp de cateva ore nu s-a putut vota si ar fi fost nedrept pentru cei care au dorit sa voteze in acest interval daca nu am fi prelungit perioada de votare.

 • sorinbalogh spune:

  Nu vi se pare suspect ca exact acum curg voturile. Este in mijlocul zilei, cand oamenii sunt la servici. Nu i corect fata de cei care am sustinut pozitia proiectului zi de zi.

 • Andreea Aita spune:

  Sunt de acord cu colegii de la alte asociatii care s-au mentinut in top. Si noi ne-am activat toate resursele pe perioada lunga de votare, am fost in primii 5-7 in mod constant, la ora 17:00 eram pe locul 7, iar acum pana la 12 noaptea riscam sa nu mai fim in primii 20. Asta in conditiile in care stiam ca lumea va vota pe ultima suta de metri si am rugat oameni sa voteze chiar astazi, in ultima zi.

 • Andreea Aita spune:

  Si inca o intrebare mai am, au fost exact 7 ore in care nu s-a putut vota?

 • laura78 spune:

  Buna ziua,
  sunt socata si indignata de aceasta prelungire a termenului. In acea perioada nimeni nu a putut vota si pentru toti situatia era egala. Da. Nu se ingrasa porcul in ajun. Eu am rasuflat usurata ca s-a incheiat concursul si ca suntem in primii 20 si aflu ca nu s-a incheiat de fapt. De ce persoana de contact a proiectelor nu a fost anuntata de aceasta schimbare?
  Este un regulament care trebuie respectat doar de concurenti si nu de organizatori?
  Astept un raspuns de la organizatori, de ce reprezentantii ONG-urilor nu au fost anuntati de aceasta schimbare de termen?
  Noi ne-am anuntat toti prietenii ca pot vota pana la ora 17.00, deci de acum nimeni nu mai voteaza pentru noi, si riscam sa pierdem un loc in primele 20.

 • elenasmile spune:

  Imposibilitatea de a vota a fost valabila pentru toati dintre noi! Nu este corect ca cei care ne am zbatut sa convingem lumea sa voteze in ultimele 2 saptamani sa fim injungheat pe la spate chiar de organizatori!
  Sunt total dezamagita, din nou!
  Lipsa de respect fata de resursele pe care le-am investit in aceste 2 saptamani!
  Raiffeisen ne-ai dezamagit din nou!

 • dragos spune:

  In atentia tuturor persoanelor interesate

  Cred ca ar fi fost corect din partea Raiffeisen Bank, administrator al paginii web Raiffeisen Comunitati sa anunte deponentii proiectelor de masura pe care urma sa o implementeze. Beneficiati de toate datele necesare, inclusiv de telefonul mobil pentru obtinerea unui raspuns urgent.
  In orice competitie serioasa regulile nu se schimba pe parcursul jocului.
  Va rog sa faceti publice rezultatele voturilor de la ora 17, iar proiectele care pana la ora 23:59 nu vor mai fi pe locurile finantabile sa primeasca macar o explicatie plauzibila, care sa stea in picioare.
  Toti participantii din aceasta competitie meritau un tratament adecvat pentru efortul din ultimele 3 saptamani.
  Argumentele expuse de colegii mei in comentariile de mai sus sunt extrem de plauzibile si ar merita un raspuns mult mai bine argumentat din partea organizatorului.

 • Tarzan spune:

  Intr-o companie de k…t cu oamenni fara voaloare si principii „o problema tehnica” rezolva problema pusa la cale, de „spalare” de bani!

 • raduloghincornel spune:

  Cu sau fara prelungire acest sistem de departajare / decizie de finantare nu este cel mai corect. Iata un exemplu concret: Cu 10 sustinatori ai unui proiect in 20 de zile se pot acumula 2000 de voturi fara nici o problema, numar suficient pentru o finantare. Nu trebuie decat ca cele 10 persoane sa creeze 10 adrese email zilnic pe yahoo, gmail si alte sisteme acceptate la votare. Pacat de imaginea Raiffeisen.

 • client sau nu - vizitator spune:

  Daca si la voi se practica treburi din astea …

 • nek2 spune:

  Ma intreb si va intreb la ce autoritate am putea apela in aceste conditii. Probabil Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ar avea un cuvant de spus. Cuvantul pe care il am eu de spus acum este acesta: vor exista contestatii si vor exista consecinte.

 • M.Andreea spune:

  Eu am printat situatia de la 17:45, o am negru pe alb. Oricum mai corect ar fi fost sa urmarim care era starea voturilor vineri la sfarsitul zilei. Pentru ca in weekend au crescut in mod indoielnic multe proiecte, si doar unul, care batea cel mai mult la ochi, a fost eliminat din concurs… Felicitari, Raiffeisen!

 • dansmiler spune:

  Dacă-mi aduc bine aminte… anul trecut a fost aceeaşi problemă cu serverele … (probleme tehnice…). De anul trecut şi până acum… nu s-au putut rezolva? Era logic să fie trafic crescut în ultima zi… nu? Şi eu aş vrea să văd topul proiectelor … dar nu cel de la ora 23.59… ci acela real de la ora 17.
  Aţi procedat ca şi un arbitru de fotbal… hai să prelungim… ca să câştige favorita…!!!!
  Toate bune!

 • dansmiler spune:

  Am o propunere domnilor:
  Fie ca primele două proiecte din fiecare judeţ (după numărul de voturi indiferent de categorie), să primească finanţarea… Dacă tot se schimbă regulile în timpul jocului!Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *