Sport

Bike Fest 2012: se cauta fotograf oficial la eveniment

Toti fotografii amatori sunt invitati sa participe la aceasta competitie. Nu conteaza ce marca este aparatul de fotografiat sau ce tehnici folosesc. Important este sa fie pasionati de imagini, oameni si actiune.

Cele mai reusite fotografii vor fi expuse in cadrul unui eveniment special la Roaba de cultura si vor fi premiate cu aparate foto compacte si performante, perfecte pentru iesirile in natura. Cei ce doresc sa participe artrebui sa stie urmatoarele :

Competitia se desfasoara in doua etape:

Prima etapa se desfasoara in perioada 7-23 septembrie iar a doua in perioada 29-30 septembrie;

Participantii trebuie sa publice 5 fotografii cu tema “Bucurestiul pe bicicleta” pe pagina personala de Facebook si sa acceseze www.ivelo.ro/BikeFest, sectiunea “Inscrie-te”, sa completeze formularul cu datele sale – toate detaliile concursului pot fi gasite pe site-ul oficial Bike Fest.

Juriul competitiei va puncta albumele de fotografii si va desemna cei zece fotografi oficiali ai evenimentului care vor imortaliza cele doua zile de Bike Fest.

Dupa eveniment, fiecare dintre cei 10 castigatori trimit un album cu minim 80 – maxim 100 de fotografii reprezentative ;

Juriul competitiei va alege cate 10 fotografii per participant pentru a realiza expozitia foto“Bike Fest 2012 in 100 de imagini” ce va avea loc la Roaba de Cultura – parcul Herastrau, pajistea Pescarus, pe 7 octombrie.

In cadrul evenimentului vor fi anuntati cei trei castigatori ai competitiei.

Premiile concursului sunt oferite de Nikon Romania si constau in aparate foto de ultima generatie :

  • Locul I: 1 aparatfoto Nikon COOLPIX AW 100
  • Locul II: 1 aparat foto Nikon COOLPIX L610
  • Locul III: 1 aparatfoto Nikon COOLPIX S3300

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *