Sport

Bicicletele StudentObike din nou la dispozitia studentilor

De ieri, 8 octombrie, studentii se pot plimba din nou gratuit cu bicicletele StudentObike.  Nu trebuie decat sa prezinte legitimatia valabila de student si un act de identitate, apoi sa completeze un formular.  Pot folosi bicicletele intre 9:00 si 17:00 in campusul universitar sau in afara sa.

De la inceputul saptamanii, vor fi disponibile in Bucuresti centrele de la Rectoratul Politehnica si de laCaminele Facultatii Electronica (Leu). In tara, studentii  pot gasi centre de inchiriere in Cluj, la caminele Facultatii UMF si in Brasov in Piata Sfatului.

„StudentObike” este primul proiect de bike-sharing gratuit din Romania destinat centrelor universitare. Proiectul a fost lansat in 5 octombrie 2010, de Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Ministerului Mediului si Padurilor si in parteneriat cu Primaria Generala a Capitalei, Primaria Municipiului Brasov, Primaria Municipiului Cluj Napoca, Primaria Municipiului Iasi, Academia de Studii Economice din Bucuresti,Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov,Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca si Universitatea Tehnicadin Iasi.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *