Educaţie

Avem Studentocard nou, cu ocazia centenarului ASE

Anul acesta, Academia de Studii Economice aniverseaza 100 de ani de activitate si aproape tot atatea generatii de specialisti de prestigiu care au contribuit la tot ce a insemnat evolutia economiei romanesti din ultimii zeci de ani.

Pentru cei mai multi dintre noi, cei care lucram in banca, ASE este sinonimul anilor de facultate, locul unde ne-am format ca profesionisti si am cunoscut primii mentori adevarati.

Felicitari Academiei de Studii Economice pentru un secol de traditie! Credem cu tarie ca  ea a reusit sa redefineasca ceea ce inseamna educatie financiara in Romania, creand nu doar specialisti, ci si profesori de prestigiu. Si ca sa reconfirmam sprijinul nostru pentru educatia financiara, precum si parteneriatul Raiffeisen Bank cu mediul academic, lansam astazi noul nostru Studentocard, cu un design special si in editie limitata. Pentru al carui design, asa cum ne spune Magda Sandulescu, Director Dezvoltare si Implementare Strategie Clienti Persoane Fizice, „am ales sa folosim imaginea binecunoscuta a cladirii ASE, un simbol pentru comunitatea academica, cat si pentru cea economica”.

Cardul va fi emis pe parcursul anului 2013, anul centenarului, si este dedicat (dupa cum ii spune si numele) tuturor studentilor, venind la pachet cu conditii avantajoase de achizitionare si utilizare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *