Sport

S-a deschis centrul I Velo din Constanta

Constanteni biciclisti, avem vesti bune! Sambata trecuta, 6 aprilie, s-a redeschis centrul I Velo, situat in parcul Tabacariei (Gravity Park), care va asteapta cu 120 de biciclete, cu 20 mai multe fata de anul trecut.

In prima zi a programului de bike-sharing I’Velo din Constanta au fost inchiriate toate bicicletele, mare parte dintre utilizatorii de sambata fiind clienti de anul trecut sau chiar de doi ani.

Biciclistii au fost incantati ca anul acesta programul a fost demarat mai devreme si ca pretul de inchiriere a ramas acelasi. Mai mult decat atat, copiii pana in 16 ani si pensionarii isi mentin gratuitea.

Ne face placere sa va anuntam ca I Velo isi pastreaza modalitatea de inchiriere de anul trecut a proiectului, dar si componenta gratuita a programaului. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria biciclete gratuit pe baza carnetului de elev, respectiv al talonului de pensie.

Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank

Anul acesta punem la dispozitia utilizatorilor din capitala si 5 orase importante din tara 900 de biciclete si un sistem foarte simplu de inchiriere, pe baza de buletin. De asemenea oferim in continuare posibilitatea de a rezerva online biciclete (se pot inchiria un numar maxim de 3 biciclete), accesand site-ul www.ivelo.ro.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *