Sport

Bicicletele I Velo si in Timisoara

Luni, 8 aprilie, am redeschis si centrul de inchiriat biciclete I Velo din Timisoara. La fel ca si anul trecut, in Timisoara va asteapta doua centre de inchiriere I’Velo: primul in Parcul Copiilor, iar cel de-al doilea in parcarea Hotelului Timisoara. Cele doua centre sunt interconectate si pun la dispozitia timisorenilor 100 de biciclete.

I Velo isi pastreaza modalitatea de inchiriere de anul trecut, dar si componenta gratuita a programului. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit pe baza carnetului de elev,respectiv al talonului de pensie.

In 2012 am avut o serie de noutati:

  • Posibilitatea de inapoiere a bicicletei in orice punct de inchiriere din oras (valabil pentru Bucuresti si Timisoara)
  • Sistem informatic de inchiriere a bicicletei: dupainscriereainitiala in baza de date I’Velo, inchirierea se face doar prin prezentarea buletinului
  • Program de inchiriere flexibil
  • Rezervarea bicicletei se poate face si online, via www.ivelo.ro
  • Modernizarea centrelor de inchiriere
  • Innoirea parcului de biciclete

In 2013, Raiffeisen Bank si Green Revolution pun la dispozitia utilizatorilor din capitala si 5 orase importante din tara 900 de biciclete si un sistem foarte simplu de inchiriere, pe baza de buletin. De asemenea, “I’Velo” ofera in continuare, posibilitatea de a rezerva online bicicletele. Se pot inchiria un numar maxim de 3 biciclete, accesand site-ul www.ivelo.ro.

Vom reveni cu detalii privind redeschiderea celorlalte centre I Velo, din Iasi, Brasov, Sibiu si Bucuresti.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *