Sport

StudentObike lansat si la Cluj

50 de biciclete din programul StudentObike sunt gata pentru inchiriere in Complexul Studentesc Hasdeu al Universitatii Babes Bolyai din Cluj. Deschis luni, 8 aprilie, centrul din Cluj este cel de-al patrulea deschis in acest an, dupa cele trei din Bucuresti.

Noul sezon StudentObike a fost marcat luni, 1 aprilie, la Bucuresti, prin deschiderea celor trei centre de bike-sharing gratuit: doua din incinta Universitatii Politehnica – unul la Rectorat si unul in Regie, si unul in Piata Romana la Academia de Studii Economice.

De asemenea, bicicletele pot fi inchiriate si inapoiate in oricare dintre locatii, iar utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa lase buletinul in centrele de inchiriere.

Saptamana aceasta, respectiv miercuri (10 aprilie) si vineri (12 aprilie), vor mai fi deschise centrele StudentObike din Iasi, respectiv Brasov. Fiecare dintre locatiile amintite va avea la dispozitie cate 50 de biciclete.

“StudentObike” este primul proiect de bike-sharing gratuit din Romania destinat centrelor universitare. Proiectul a fost lansat in octombrie 2010, de Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *