Sport

Ieseni, am pregatit bicicletele I Velo si StudentObike! (foto)

Joi, 11 aprilie, am redeschis in Iasi centrul I Velo, care va asteapta cu 50 de biciclete. Centrul este localizat in Parcul Copou, langa statuia Mihai Viteazu.

Proiectul isi pastreaza modalitatea de inchiriere de anul trecut dar si componenta gratuita a programului. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit pe baza carnetului de elev, respectiv al talonului de pensie.

Totodata, va anuntam ca am redeschis si centrul StudentObike din Iasi, in Campusul studentesc “Tudor Vladimirescu”. Centrul din Iasi este cel de-al cincilea deschis in acest an dupa cele din Cluj si Bucuresti. In acest an, utilizatorii StudenObike pot inchiria bicicletele si pentru 24 de ore. Astfel, cei care inchiriaza bicicletele intre orele 15:00 si 17:00 au posibilitatea de a le folosi pana a doua zi.

De asemenea, bicicletele pot fi inchiriate si inapoiate in oricare dintre locatii, iar utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa lase buletinul in centrele de inchiriere.

Saptamana aceasta, vineri, 12 aprilie, va mai fi deschis si centrul StudentObike Brasov.

Fiecare dintre locatiile mai sus amintite va avea la dispozitie cate 50 de biciclete.

Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

1 comentariu



Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *