Program de granturi

Raiffeisen Comunitati la ONG Fest

In acest sfarsit de saptamana, in Parcul Tineretului a avut loc ONG Fest, Targul Economiei Sociale 2013, organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC). Timp de trei zile, peste 150 de organizatii si-au prezentat activitatea si proiectele, precum si serviciile pe care le ofera cetatenilor. Nu au lipsit nici momentele artistice care i-au incantat atat pe participanti cat si pe toti cei ce au avut drum prin Parcul Tineretului.

Echipa Raiffeisen Comunitati a fost reprezentata de Corina Vasile, Director de Comunicare si Relatii Publice si de Suzana Gras, Ofiter de Comunicare si Relatii Publice, care le-au vorbit reprezentatilor ONG-urilor despre activitatea de responsabilitate sociala a bancii si au oferit, in premiera, detalii despre editia 2013 a concursului de granturi Raiffeisen Comunitati.

Discutia despre programul de granturi a debutat cu un scurt istoric si cu un sumar al primilor doi ani de concurs desfasurat exclusiv online: 727 de proiecte inscrise, peste 125 000 de voturi, 42 de proiecte castigatoare din 15 judete, peste 350 000 de vizitatori unici pe platforma Raiffeisen Comunitati si peste 10 000 de beneficiari directi.

Anul acesta, programul se va axa in principal pe urmatoarele domenii de interes: educatie financiara si antreprenoriala, sport ca stil de viata sanatos, ecologie urbana, sanatate, facilitarea accesului tinerilor la educatie si pe piata fortei de munca si sprijinirea categoriilor sociale dezavantajate.

Concursul va debuta pe data de 15 iulie si va consta, ca si pana acum in trei etape: depunerea scrisorilor de intentie, preselectia proiectelor si votarea castigatorilor finali de catre publicul larg. Toate datele, precum si regulamentul complet, vor fi disponibile pe platforma www.raiffeisencomunitati.ro, incepand cu 1 iulie 2013.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *