Artă şi cultură

Cu bicicletele galbene la Noaptea Alba a Galeriilor

Vineri, 24 mai, sunteti asteptati la Noaptea Alba a Galeriilor (NAG#7) pentru a descoperi tot ce este nou si interesant in materie de arta contemporana romaneasca. 26 de galerii si 29 de spatii alternative isi vor deschide portile iar oferta este variata si promitatoare: vernisaje, o productie speciala in locatia NAG, demonstratii artistice de tot felul, iaugurarea unor locatii si proiecte noi.

Harta locatiilor pe care le puteti vizita este disponibila pe site-ul evenimentului (www.noapteagaleriilor.ro), in toate locatiile partenere, precum si prin intermediul unor coduri QR specifice ce vor fi amplasate in oras, in zonele centrale. Mai mult decat in atat, in premiera, a fost lansata o aplicatie pentru smartphone care va va ajuta sa identificati locatiile partenere. Aplicatia iOS se poate descarca gratuit de pe AppStore, urmand ca aplicatia Android sa fie disponibila incepand cu ziua de joi, 23 mai.

Raiffeisen Bank este si in acest an partener al evenimentului si, in cadrul programului I’Velo, derulat in parteneriat cu Green Revolution, organizatorii va pun la dispozitie 50 de biciclete galbene pe care le puteti inchiria gratuit pentru a parcurge traseul galeriilor. Vizitatorii care doresc sa foloseasca bicicletele I’Velo pentru deplasarea intre galeriile si spatiile alternative sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa noaptealba@gmail.com (cu nume&prenume, CNP si numar de telefon) pana vineri, 24 mai, ora 10.00 am. Bicicletele se vor prelua de la si preda la punctul de lucru Green Revolution (I’Velo) de la Metrou Aviatorilor (Piata Charles de Gaulle), iesirea dinspre Parcul Herastrau. Preluarea se face in ziua de vineri, 24 mai, intre orele 18.00-21.00, iar predarea in ziua de sambata, 25 mai, intre orele 10.00-13.00. Pedalati voiosi, pedalati sanatosi!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *