Banking responsabil Sanatate Sport Uncategorized

Bicicletele cu cravata au ajuns la Sky Tower

Raiffeisen Bank continua si anul acesta programul “Biciclete cu cravata”, derulat in parteneriat cu Green Revolution, in cadrul caruia angajatii bancii au la dispozitie deja celebrele biciclete galbene, pe care le pot folosi in mod gratuit pentru transportul zilnic.

Raiffeisen Bank ramane si in acest an fidela strategiei de sustinere a sportului ca stil de viata sanatos. Astfel, incepand cu aceasta saptamana, 20 de “biciclete cu cravata” au fost puse la dispozitia angajatilor din noul sediu central al bancii din Calea Floreasca, 246 C. Succesul de care programul “Biciclete cu cravata” s-a bucurat inca de la debutul sau din mai 2010 confirma deschiderea angajatilor Raiffeisen catre mijloacele alternative de transport, mai ales ca traim intr-un oras aproape sufocat de poluare si de traficul zilnic.

Bicicletele pot fi inchirate gratuit de catre angajati atat pentru traseul zilnic casa-birou cat si pentru o pauza relaxanta in timpul orelor de program. „Un drum pe bicicleta este un mijloc foarte bun de deconectare. O iesire de 10 minute cu bicicleta iti poate schimba perspectiva. Asadar beneficiul e dublu: castigi timp dar si o stare de spirit mai placuta. Iar daca faci din asta o regula, vei castiga si o conditie fizica sau o sanatate mai buna”, a declarat Corina Vasile, Director de Comunicare si Relatii Publice al Raiffeisen Bank.

Incepand cu anul acesta, programul a fost extins si in Centrul Operational Brasov. 40 de biciclete au fost puse la dispozitia angajatilor de acolo, iar reactia acestora a fost una foarte buna, avand in vedere media mai mica de varsta si faptul ca orasul ofera conditii mult mai placute pentru plimbarile cu bicicleta.

Aceasta este doar una din initativele prin care Raiffeisen Bank isi incurajeasca angajatii sa faca sport si sa adopte un stil de viata activ si sanatos. An de an, colegii nostri participa la programe de antrenament si la diverse competitii sportive sustinute de banca prin proiectele sale de responsabilitate corporativa.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *