Educaţie

Luna iunie – luna educatiei financiare pentru copii

In luna iunie, Raiffeisen Comunitati le-a pregatit parintilor o campanie de educatie financiara pentru copii. Calutul Raifi, cu care v-am facut cunostinta zilele trecute pe pagina noastra de Facebook, s-a documentat, a discutat atat cu specialisti in domeniul financiar cat si cu experti in psihologia copilului si v-a pregatit o serie de sfaturi care va vor ajuta pe voi, parintii, sa ii obisnuiti pe copii cu administrarea banilor personali inca de la cea mai frageda varsta.

In ziua de azi, nu poti spune niciodata ca este prea devreme sa ii inveti pe copii ce inseamna banii. Cu totii ne dorim ca fiii si fiicele noastre sa nu ne repete stangaciile in materie de finante personale. Mai mult decat atat, inca din primele zile de viata, printre primele daruri primite de la rude si prieteni, cu siguranta se va regasi si o pusculita in care copilul isi va aduna „comoara”. Dar oare cand este momentul cel mai potrivit sa afle la ce folosesc banii si cum pot fi ei administrati intr-un mod cat mai eficient?

Prin campania „Luna iunie – luna educatiei financiare pentru copii” va propunem ca, impreuna, sa gasim raspunsul la aceste intrebari. Incepand de pe data de 10 iunie, in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, vom publica pe pagina noastra de Facebook (Raiffeisen Comunitati) cate o lectie de educatie financiara ce isi propune a fi o invitatie la dialog intre parinti. Asteptam cu interes sa ne impartasiti opiniile si experientele proprii astfel incat, impreuna, sa descoperim cele mai eficiente metode de a-i familiariza pe copii cu lumea banilor.

Tot in luna iunie, calutul Raifi le reaminteste parintilor ca au la dispozitie „Planul de economii pentru copii”, care le va asigura celor mici sprijinul necesar pentru a-si atinge idealurile. Cu aceasta ocazie, v-am pregatit o aplicatie Facebook pentru ca voi sa puteti descoperi cu ce personalitate seamana copilul vostru si cum ar putea arata el in viitor. In perioada 3 – 30 iunie, puteti incarca fotografia copilului in aplicatie si aveti sansa de a castiga premii in fiecare saptamana. Toate detaliile legate de aceasta campanie sunt disponibile aici.

Cu bagajul de cunostinte la indemana si cu pusculita plina, viitorul copilului vostru nu poate fi decat unul stralucit.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *