Educaţie Social

Raiffeisen Bank participa la evenimentul Day of Action, organizat de United Way

Raiffeisen Bank sustine, pentru al doilea an consecutiv, actiunea “Day of Action” organizata de fundatia partenera United Way Romania. Astazi, 21 iunie, este Ziua Actiunii penru cei care vor sa se implice ca voluntari sau donatori, evenimentul fiind organizat in beneficiul celor 2.000 de copii din cadrul programelor sociale sustinute de fundatie.


Anul acesta, prin “Day of Action”, United Way si-a propus colectarea, cu ajutorul angajatilor din companiile partenere, de kituri educationale de vara pentru toti acesti copii proveniti din familii cu o situatie financiara precara. Aceste kituri contin rechizite scolare: instrumente de scris, de colorat, de pictat, caiete, bloc de desen si hartie colorata de lucru.  

Prin acest demers, ne dorim sa ajutam copiii din programele United Way sa ramana conectati la un program educational pe timpul vacantei de vara si sa diminuam riscul de abandon scolar! 

Asadar, suntem mandri sa va anuntam ca, la Raiffeisen Bank  ni s-au alaturat 6 voluntari care asambleaza kiturile educationale pentru copii.  S-au colectat rechizite de la 40 de donatori, angajati ai bancii, carora le multumim pentru generozitatea lor! Ei au contribuit cu 55 de kituri complete si numeroase alte obiecte (carti, jocuri, obiecte de papetarie) ce vor putea fi folosite in activitatile educative desfasurate la centrele de zi unde se pregatesc sute de copii proveniti din medii dezavantajate. De asemenea, Raiffeisen Bank a contribuit cu rechizite pentru 50 de copii. 

Demna de mentionat este o actiune similara ce a avut loc la Cluj, unde colegii nostri au donat 31 de kituri educationale pentru copiii sustinuti de United Way prin programele desfasurate local.  

Reusim impreuna… sa facem viata mai buna!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *