Banking responsabil Educaţie Mediu Program de granturi Sanatate Social Sport

A inceput etapa de votare in Programul de granturi! Sustine proiectul preferat!

Dupa  evaluarea propunerilor de proiect a celor 140 de aplicanti din Programul de granturi “Raiffeisen Comunitati” ale caror scrisori de intentie fusesera aprobate, peste 70% dintre acestia au indeplinit toate criteriile de selectie si au ajuns in etapa finala a programului nostru de granturi – votul publicului.

100 de proiecte de responsabilitate au intrat in lupta finala pentru a obtine o finantare de pana la 5.000 de euro prin acest program. Mai exact, au intrat in etapa de votare a proiectelor de catre publicul larg, de catre cei care doresc sa ajute comunitatea si sa sustina  o cauza anume.

Cine sunt finalistii?  85 ONG-uri. 10 scoli si 5 spitale. Proiectele sunt din domeniul educatiei (39), servicii sociale (27), sanatate (26), sport (6) si protectia mediului (2).

Mai multe detalii despre proiectele ramase in concurs pot fi accesate prin apasarea butonului „Detalii” din dreptul fiecarui proiect afisat in lista finala de proiecte.

Cum se poate vota?

Pana pe 30 septembrie 2013 (inclusiv), la orele 17:00, fiecare utilizator inregistrat pe blogul Raiffeisen Comunitati poate vota un singur proiect, o singura data. Iata pe scurt cum puteti face asta:

  1. inscrierea pe site-ul www.raiffeisencomunitati.ro
  2. click pe „Log In” unde reintroduceti numele de utilizator si parola;
  3. click pe „Proiecte propuse” (din sectiunea „Program de granturi”);
  4. se va deschide o harta unde aveti posibilitatea sa vizualizati proiectele distribuite pe judetele in care se desfasoara. Sub harta, puteti vedea toate proiectele din concurs, in ordinea voturilor obtinute (click pe „Afiseaza toate proiectele“). De asemenea, le pute]i selecta si in functie de categoria din care fac parte (educatie, servicii sociale, sanatate, sport si protectia mediului);
  5. butonul de votare se gaseate in fata titlurilor proiectelor afisate, insa puteti selecta doar unul, printr-un simplu click, urmand sa apasati butonul „Voteaza” (situat la finalul listei de proiecte).

Rezultatul voturilor se actualizeaza automat, in timp real, si poate fi urmarit pe raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/.

ATENTIE – Raiffeisen Bank, in calitate de Organizator al acestui Program de Granturi, isi rezerva dreptul de a valida sau anula voturile inregistrate online, in urma intreprinderii unor investigatii cu privire la modul in care au fost votate proiectele.

Este interzisa votarea de pe conturi create cu adrese de email temporare (create de pe domenii precum cele listate in aceasta pagina, dar si altele). Raiffeisen Bank isi rezerva dreaptul de a anula si sterge voturile unui proiect inregistrate cu conturi create de pe adrese de email temporare, fara a anunta in prealabil deponentul proiectului respectiv. De asemenea, Raiffeisen Bank isi rezerva dreptul de a penaliza prin anularea voturilor sau chiar excluderea din competitie a oricarui proiect, ale carui voturi au fost castigate prin tentativa de frauda de orice tip – votarea cu conturi create de pe adrese de email temporare (vezi in paragraful anterior exemple de domenii), votarea de pe mai multe conturi create de acelasi utilizator, votarea prin diferite software-uri sau orice alt tip de frauda depistat de catre ORGANIZATOR, in urma intreprinderii unei investigatii cu privire la voturile unui proiect aflat in concurs, conform regulamentului.

Lista proiectelor castigatoare va fi afisata in cel mult 3 zile lucratoare de la incheierea Programului de Granturi, dupa verificarea si validarea de catre Raiffeisen Bank a voturilor inregistrate.

Succes finalistilor si felicitari celor care se implica in nevoile comunitatii prin sustinerea si votarea unuia dintre proiecte!

Fii responsabil si actioneaza! Reusim impreuna!

27 ComentariiScrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *