Banking responsabil

Rowmania Fest 2014 – Festivalul internaţional al bărcilor cu vâsle

În Raiffeisen Bank avem un mare pasionat al sportului cu vâsle, iar acesta este chiar Steven van Groningen, preşedintele băncii. Este fost canotor olimpic şi participant la Jocurile din 1984 de la Los Angeles. La aceeaşi competiţie viitoarea sa soţie, Valeria Răcilă, a câştigat medalia de aur la canotaj. Astfel, ne bucurăm tare mult să fim parteneri într-un eveniment care promovează acest sport, Rowmania Fest 2014 – Festivalul internaţional al bărcilor cu vâsle.

Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 organizează la Tulcea, în perioada 29-31 august cea de-a patra ediţie a Festivalului Rowmania Fest.

Festivalul pune la dispoziția doritorilor un weekend cât o vacanță, pentru că vine cu noutăți (ateliere pentru copii, o aventură de două zile de tip quest prin oraș, demonstrații de SUP – Stand Up Paddling), dar nu renunță la niciuna dintre activitățile deja consacrate: competiții de vâslit pe Dunăre și pe lacul Ciuperca, concerte live, expoziții de fotografie pe Faleză și la Teatrul Jean Bart, proiecții de film în aer liber la Piața Civică, o dezbatere pe tema dezvoltării durabile a Deltei și comunităților județului Tulcea, un târg de meșteșugari tradiționali, o defilare cu cai de rasă și, mai ales, cea de-a doua ediție a Delta Rowmania Triathlon – etapă în circuitul național de triatlon. Pentru mai multe informaţii cu privire la programul festivalului, puteţi intra aici.

La fel ca în fiecare an, Ivan Patzaichin îi va întâmpina pe oaspeți și va fi amfitrionul celor trei zile.

„Tulcea este un oraș cu personalitate, în care întotdeauna m-am simțit bine. Am fost cu atât mai onorat atunci când, de curând, am devenit cetățean de onoare, și sper să pot contribui, prin acest festival, la ridicarea profilului său. Mi-aș dori ca Tulcea să devină, cu adevărat, o destinație anuală, de neratat la începutul toamnei, atunci când e vremea mai blândă și tocmai bună de plimbare. Iar plimbările cele mai frumoase, dacă mă întrebați pe mine, sunt cele pe apă!“ a declarat Ivan Patzaichin, inițiatorul Festivalului și a mișcării Rowmania.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *