Mediu Sport

O seara la Cinema Studio cu Tasuleasa Social

Asociatia Tasuleasa Social si Raiffeisen Bank va invita sa vizionati filmele scurte despre realizarea proiectului Via Maria Theresia: Redescoperirea si Competitia regizate de Andrei Dascalescu, luni, 15 iunie, la ora 19.00 la Cinema Studio

Vara trecuta Tasuleasa Social in parteneriat cu Raiffeisen Bank a reamenajat timp de doua luni drumul Mariei Theresia si l-a inaugurat pe 16 august printr-o ampla competitie sportiva, cu trei probe (maraton, semi-maraton si mountain-biking) si printr-un program de drumetie.

Filmul scurt „Redescoperirea” realizat de regizorul Andrei Dacalescu, voluntar Tasuleasa Social, spune povestea celor doua luni in care sute de voluntari au participat la reamenajarea si marcarea a peste 42 de kilometri din acest drum istoric, care leaga Transilvania de Moldova.

In 16 august, Via Maria Theresia a fost inaugurat si peste 500 de oameni au participat la un eveniment sportiv organizat pe traseul acestei poteci tematice. Traseul, atmosfera si experientele sportivilor care au luat startul (alergatori si biciclisti) pot fi urmarite in filmul scurt „Competitia”.

Invitati speciali la aceasta proiectie: Alin Useriu, Presedintele Asociatiei Tasuleasa Social si Steven Van Groningen, Presedintele Raiffeisen Bank Romania.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *