Program de granturi

A cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati incepe la 1 iulie

Bannere_520x240 blogPe 1 iulie vom lansa cea de-a cincea ediție a Programului de Granturi Raiffeisen Comunități, care are anul acesta un buget total de 100.000 euro pentru proiecte de responsabilitate  socială din domeniile educație financiară, ecologie urbană, servicii sociale și de sănătate.

Cele mai bune 10 proiecte, cu impact în comunitate, vor primi fiecare câte o finanțare de 10.000 euro.

Programul de Granturi se va desfașura în perioada 1 iulie – 11 septembrie în două etape:

  • 1 iulie – 1 august 2015 (inclusiv) – depunerea propunerilor de proiecte

Această etapă e urmată de o perioadă de evaluare internă a propunerilor, urmând ca lista propunerilor de proiect finaliste să fie anun]at` la data de 17 august 2015.

  •  17 august  – 11 septembrie – votarea de către publicul larg și jurizarea internă

Lista proiectelor câștigătoare va fi anunțată până la data de 16 septembrie 2015, după verificarea și validarea de către Raiffeisen Bank S.A. a voturilor înregistrate.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunități este primul program de finanțare online a proiectelor de responsabilitate socială de pe piața bancară din România, scopul principal fiind să sprijine organizațiile – eligibile în conformitate cu Legea nr. 32/1994 privind sponsorizările care doresc să dezvolte și să implementeze programe în beneficiul comunităților unde Raiffeisen Bank își desfășoară activitatea.

Așadar, consultați regulamentul, pregătiți-vă propunerile de proiecte și fiți gata să le depuneți în perioada 1iulie-1 august 2015.

Nu ratați șansa obținerii unei finanțări de 10.000 euro pentru proiectul vostru de responsabilitate socială!

1 comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *