Artă şi cultură Mediu Sport

„Via Maria Theresia: Redescoperirea si Competitia”, filmele proiectelor Tasuleasa Social sustinute de Raiffeisen Bank

Tasuleasa Social la Cinema povestit in imagini

Luni, 15 iunie, la Cinema Studio, am urmărit în premieră cele două filme documentare scurte, spectaculoase, realizate de Andrei Dăscălescu, „Via Maria Theresia: Redescoperirea și Competiția”.

Filmările au fost făcute în 2014, când asociația Tășuleasa Social a refăcut drumul istoric Maria Theresia din Munții Călimani cu sprijinul Raiffeisen Bank și al voluntarilor și l-a inaugurat printr-o competiție sportivă, care a inclus și prima ediție a Maratonului Via Maria Theresia.

Alături de regizor și de Alin Ușeriu, președintele asociației Tășuleasa Social, au fost prezenți și Steven Van Groningen, președintele Raiffeisen Bank, care a și participat anul precedent la Maratonul Via Maria Theresia, dar și voluntarii Raiffeisen, care au contribuit la refacerea drumului Maria Theresia. Seara a fost moderata de Andi Moisescu și încheiată de un concert Urma.

Pe 8 august, asociația Tășuleasa Social împreună cu Raiffeisen Bank România organizează a doua ediție a Maratonului Via Maria Theresia, la care vă puteți încă înscrie, pe site-ul evenimentului: http://via-maria-theresia.ro/competitie/

Acum, după premieră, puteți vedea sau revedea  „Via Maria Theresia: Redescoperirea și Competiția” aici:

http://youtu.be/JZGpdl-EKTs și http://youtu.be/GQrB8dCqxmM

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *