Artă şi cultură Educaţie Sport Uncategorized

Turul George Enescu are loc in fiecare sambata si duminica dimineata de la 10.30, fie pe jos, fie cu bicicleta.

Pe toata durata festivalului va puteti inscrie in Turul George Enescu, care are loc in fiecare sambata si duminica dimineata de la 10.30, fie pe jos, fie cu bicicleta.

Ghizii Asociatiei Cultour sunt experimentati si foarte bine informati, ei va vor oferi, pe langa incursiunea in viata si opera marelui compozitor, detalii despre aceasta editie a festivalului, despre artistii si proiectele tematice din Bucurestiul Creativ.

Traseul turului pietonal incepe la 10.30 la Ateneul Roman (punctul de intalnire cu ghidul, care va purta o sapca neagra) si va continua cu Palatul Regal – Calea Victoriei – Academia Română – Muzeul Național George Enescu.

Traseul turului cu bicicletele va incepe la 10.30 la Centrul de închieri biciclete I’Velo de la Arcul de Triumf (lângă clopotele de pe aleea din Parcul Herăstrău) si va continua cu Muzeul Național George Enescu – Academia Română – Str. Câmpineanu – Piața Universității – Calea Victoriei – Ateneul Român – Arcul de Triumf.
Inscrierile se fac pe http://asociatia-cultour.ro/turul-george-enescu-2015-cu-bicicleta/

Participantii fiecarui tur pot castiga o invitatie de doua persoane la Grand Cinema in Baneasa Shopping City la una dintre transmisiunile live ale concertelor din festival

Turul George Enescu este gratuit și oferit de Raiffeisen Bank impreună cu Green Revolution, Grand Cinema&More și Asociația Cultour sub egida Bucureștiul Creativ.

biciclete la muzeu IMG-20150830-WA0017 intranet tur tur

Participanții turului cu bicicleta vor pedala exclusiv pe bicicletele Turului George Enescu.

biciclete in poiana

1 comentariuScrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *