Program de granturi Social

„Pot sa zbor spre viitor!” proiect castigator in Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati

APCA, Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati, este primul ONG din judet.
A fost infiintat in 2011 de catre parintii unui copil SPECIAL si are ca misiune sprijinirea familiilor copiilor cu autism, pentru obtinerea unui grad cât mai ridicat de recuperare si integrare.
APCA s-a inscris in Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 si a depus proiectul „Pot sa zbor spre viitor” cu care a obtinut 2070 de voturi si nota 9.51 din partea juriului compus din voluntari Raiffeisen, obtinand media finala 9.02. Le puteti citi programul aici, in pagina Program de granturi.
Doamna Nicoleta Lupoae, președinta APCA Galați, dezvaluie cum au reusit:
„Entuziasm și energie din partea noastră, a marii familii APCA, implicare și responsabilitate din partea comunității locale, un imens lanț al binelui online și o idee apreciată de juriul Raiffeisen Comunități – iată rețeta pentru un proiect câștigător! În această fotografie sunt de fapt toți cei care, votându-ne, au dat aripi proiectului nostru POT să ZBOR spre VIITOR! Vă mulțumim!”
POT sa ZBOR spre VIITOR - APCA Galati
 Iata cateva dintre comentariile juriului:
  • Activitatile organizatiei sunt si cele ale proiectului care se va implementa, astfel obiectivul propus poate fi atins.
  • Activitatile organizatiei sunt si cele ale proiectului care se va implementa, astfel obiectivul propus poate fi atins.
  • Rezultatele proiectelor anterioare sunt cuantificabile – 100 de copii care au fost si sunt ajutati, 20 de copii inscrisi la afterschool.
  • Aplicantul este stabil financiar.
  • Activitatile si calendarul proiectului sunt clare, logice si corect incadrate in timp. Activitatile sunt in concordanta cu scopul si obiectivele proiectului.
  • Echipa de proiect este bine aleasa. Exista specialisti si voluntari (20) care se vor ocupa de implementarea proiectului.
  • Se descriu clar parteneriatele cu autoritatile si institutiile locale – institutii de invatamant, culturale, edituri etc.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *