Program de granturi Sanatate

Asociatia M.A.M.E. si proiectul lor castigator in Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015

Asociatia M.A.M.E a luat fiinta in anul 2009, la initiativa Mariei Culescu, fost bolnav de cancer, cu scopul de a oferi sprijin pacientilor cu boli grave din Romania, in special copii. In cei 6 ani de activitate organizatia a ajutat peste 1000 de beneficiari. Anul acesta, 276 (copii si adulti) beneficiaza de informare si indrumare, psihoterapie, kinetoterapie, consiliere juridica, medicala, nutritionala, terapie prin arta si activitati socio-educative.

Alimentatia copiilor cu boli grave, proiectul Asociatiei M.A.M.E., este unul dintre cele 10 proiecte castigatoare ale grantului de 10.000 de euro de anul acesta.

Proiectul lor porneste de la premisa ca rata de succes terapeutic creste semnificativ daca regimul alimentar este unul corespunzator, care ajuta organismul sa isi pastreze forta si imunitatea in lupta cu boala. O alimentatie echilibrata si bogata in nutrienti trebuie sa fie parte a tratamentului si complementar serviciilor medicale, pentru a contribui la vindecarea copiilor cu boli cronice. In ultimii ani numarul afectiunilor grave inregistrate in randul copiilor este in crestere, fiind legat, printre altele, si de alimentatia necorespunzatoare. Dar, mai ales atunci cand copilul se confrunta deja cu o boala grava, alimentatia sanatoasa este esentiala si un aliat in combaterea afectiunii.

Proiectul a ajuns printre cei 10 castigatori cu nota 7.47, primind 1255 de voturi si nota 9,77 din partea juriului format din voluntari Raiffeisen. Iata cateva dintre comentariile juriului:

 • activitatile organizatiei se potrivesc perfect cu proiectul
 • organizatia are experienta din proiectele anterioare similare
 • nevoia este clar descrisa si importanta pentru societate
 • scopul si obiectivele sunt foarte clare
 • activitatilor sunt bine structurate si descrise detaliat toate etapele
 • contributia si atributiile voluntarilor sunt bine descrise
 • bugetul pentru proiectul propus este realist

Puteti citi proiectul pe pagina Program de granturi a acestui blog.

Le uram succes si ii asteptam cu un proiect nou la editia de anul viitor a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati

 

echipa-Asociatia-MAME

 

 

 

 

2 Comentarii

 • CHIRAC spune:

  PAREREA MEA DESPRE RAIFFEISEN BANK SA VA SPUN EU……IN 2013 AM FACUT UN IMPRUMUT IN EURO AM INTRAT IN IMPOSIBILITATEA DEA PLATI LUNAR RATA SI UN EXECUTOR JUDECATORESC MI A TRIMIS O COMUNICARE PRIN CARE SUNT ANUNTATA CA SE PUNE POPRIRE PE PENSIE PANA AICI CORECT.. POPRIREA A LUAT SFARSIT IN 2015 LUNA LUI APRILIE SUNTEM IN 2015 LUNA LUI MARTIE CAND AM PRIMIT ACASA O COMUNICARE CU ALTA POPRIRE DE 439 DE EURO LA ACELAS CONTRACT PLUS BANII 1,950,51 BANII EXECUTORULUI FARA NICI O EXPLICATIE AM SUNAT LA BANCA IN BUCURESTI SA IMI DEA O EXPLICATIE NU AU PUTUT INTRA IN CONTUL MEU ” DEOARECE NU AM CARD LA EI” ASTA A FOST EXPLICATIA NIMENI NU IMI POATE EXPLICA PENTRU CE ESTE POPRIREA SI CE REPREZINTA?

  • Raiffeisen Comunităţi spune:

   Draga domnule Chiriac,

   Ne dorim sa verificam situatia dumneavoastra, insa vom avea nevoie de o serie de date de identificare pe care nu vi le putem solicita prin intermediul acestui blog. Va rugam sa transmiteti reclamatia dumneavoastra pe canalele oficiale: adresa de e-mail: centrala@raiffeisen.ro sau Call Center: 0213063002.Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *